SLIDER

s o f i a

sofia je slovenska blagovna znamka torb, torbic, denarnic, pasov... iz usnja. čisto sem se zagledala v tobico rdeči list {na sredini levo}, ne vem več, kje sem jo sploh videla. :)  copati so tudi nekaj posebnega. tukajle je le nekaj izdelkov iz sofijine nove kolekcije. zadnjič pa sem nekje prebrala, da načrtujejo samostojno trgovinico nekje v LJ.

18 komentarjev

 1. torbise se ne bi branila niti jaz!
  zgleda multifunkcionalna, ker se na njej lahko tudi spočiješ.. ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. nina, sicer sem mislila tisto z linka, ampak tale pouštrčkasta mi je tud všeč. tale barva mi je enostavno top zadnje čase. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Veri najs, bi pa to definitivno ven nosila. Že klikam!

  OdgovoriIzbriši
 4. Vsakič, ko izvem za kakšno dobro slovensko blagovno znamko (pa naj bo nova ali pa samo jaz prvič slišim zanjo), se zelo razveselim - koliko ustvarjalne energije!

  OdgovoriIzbriši
 5. (zelo dobro vem), da nisem nek možganski trust ampak kontakta ne najdem na njihovi strani. Imam morda slepo točko na vidnem polju?

  OdgovoriIzbriši
 6. matilda, dear, poskusi na info@sofia.si ali info@nogard.si -> jaz sem na oboje poslala, pa na enem so očitno dobili, odgovorili so mi pa očitno s privatnega, ki ga pa ne bi naokoli delila. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Te copatke sem jaz probavala v Iki, a si mi malce preveč "preveč".
  Torbice so videti zanimive!

  OdgovoriIzbriši
 8. Iiii, denarnice. Rabim novo :)
  Bljak flash migajoča stran :(

  OdgovoriIzbriši
 9. Mislim, da se je tista trgovinica odprla kar v Ajdovščini :http://www.facebook.com/pages/OLIVIJA/279611323716#!/pages/OLIVIJA/279611323716?v=wall
  . Mogoče pa bo še kaka v Lj?

  OdgovoriIzbriši
 10. Katja tenkju (a sem ju spregledala:o in privatnega mi na kraj pameti ne pade, da bi ga želela;-)) Biznis, čisti biznis.

  OdgovoriIzbriši
 11. tina, a to je prav njihova? sem mislila, da je olivija čist tako... za vse možne oblikovalce. vsaj po opisu in fotkah sodeč. no, kakorkoli, absolutno podpiram! :)

  OdgovoriIzbriši
 12. uuu, to sem pa spregledala, res lepi izdelki, sploh barve ... še dobro, da imamo pepermint, da takšne biserčke predstavi :)

  OdgovoriIzbriši
 13. Ajdovska Olivija spada pod Zelolepo, vsaj tako mi izgleda ta zadevščina.

  OdgovoriIzbriši
 14. @katja: trgovina je mislim da , nastala pod idejo ene izmed oblikovalk Sofia oz. Nogart, je pa namenjena vse splošnim oblikovalcem
  @Matilda: Imaš ostro oko:)) Ena izmed oblikovalk kolekcije Sofija je včasih ustvarjala pod imenom Zelolepo :)
  Vse skupaj pa ni tako pomebno, kot pravi Katja, važno je da podpiramo;))

  OdgovoriIzbriši
 15. Lepo, zanimivo. Seveda, podpiramo!

  OdgovoriIzbriši
 16. Men je pa všeč tista denarn'ca s kolesi.

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.