SLIDER





knjiga v modi.

in sva šla zadnjič z ekoasom v kinošiška na zloglasno modno revijo  o knjigi (a čemu zloglasno? preberite njegovo objavo in komentarje nanjo:). o reviji je bilo povedanega že dovolj, zatorej bom pokazala fotke z razstave tekstilnih knjig, ki je bila na ogled v pritličju, trenutno pa je nekaj kosov z razstave na levi izložbeni strani maxija. razstave nisem čisto razumela, ma ajde, nismo vsi za vse.
ja, še vedno se delam, da pepermint dela. no, ni res. tale blogpavza vnaša nove dimenzije časa v moj dan. ta presežek bi lahko namenila učenju, ker sem kar malo pozabila, da sem študentka. vsaka stvar je za nekaj dobra.

4 komentarji

  1. Takoj podpišem, da so maxijeve izložbe take kot taleve, sem vsaj postala in pogledala, ker ostalo mi povzroča težkd psihične ortikarije.

    OdgovoriIzbriši
  2. ponavadi se ne udeležujem takih spletnih debat ampak tokrat ne morem da ne bi...
    najbolj se mi zdi smešen ta cinizem oseb, ki nimajo kej za pokazat, me zanima s kakšno profesijo se ukvarjate deklice oz. do kakšne profesije se prebijate s študijem:)

    p.s. včasih je presežek časa res bolje uporabiti v koristnejše namene, zato bo to vse kar bom napisala.

    Lp, A

    OdgovoriIzbriši
  3. ah ja. na ta dogodek ne bi šla, če me ne bi zanimal. in če nisem navdušena nad njim, to še ne pomeni, da sem cinična. razstava je v resnici bila zelo difuzna in čeprav sem prebrala na plakatu ob vhodu, zakaj gre, sem si ob ogledanem pač mislila svoje. vsak si lahko svoje mnenje ustvari ob čisto vsaki reči na tem svetu, namen te objavi ni bil argumentiranje ali predstavljanje mojega. zato tudi nisem zgubljala besed s tem, da ne bi morebiti koga užalila. če si razstavo videla, mi lahko poveš svoje mnenje, ne pa takole nekaj namigovat.

    če z deklicami misliš tudi mene, naj ti povem, da nimam nekega blaznega presežka časa, ker počnem toliko reči, ki pa niso nujno povezane s študijem - to bi bilo zelo žalostno, se mi zdi. med drugim znam tudi kaj zašit. :P

    OdgovoriIzbriši
  4. od kdaj pa je 'imaš kaj za pokazati' merilo za kaj povedati?

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.