SLIDER





2 days in pictures.

moj vikend. počela sem skoraj vse, kar sem si zaželela. poslušala musko na vlaku na poti domov, brala (zmotno sem mislila, da sta zgodovina lepote in zgodovina grdega romana), spekla cherry pie (sicer ni okrogla, je pa zelo fina!) in se sprehajala z arčijem. a ni lepa ta poznopopoldanska oktobrska svetloba. trava je tako topla, anorak pa daje občutek varnosti pred mrzlo zemljo in žužki, da se enostavno moram malo uležat, mežikat v sonce in slikat rastlinice iz hroščkove perspektive. ker zdejle sm že nazaj v ljubljani in jutri zjutraj bo najbrž megla in iz najvišje police v omari bom zvlekla winter coat za na predavanja. ampak kaj mi bo mraz, life is good.

p.s.: pa še par kosov cherry pie sem si pršparala. in si lihkar zloudala project runway. perfect evening. ;)

10 komentarjev

  1. Krasne fotografije :) sploh zadnja in pita, njam. Lep vikend v vaših koncih.
    Eco je pa super, si lastim omenjeno kakšen mesec in je res čudovita knjiga (za katero nam najbrž nihče na faksu ni povedal). Tako da priporočam vsem v branje, ki jih zanima umetnost+lepo

    OdgovoriIzbriši
  2. mmmm njami...vidim da je pita ratala !!! hihi js tut project runway gledam zdele :)) mmmm i love weekends :)

    OdgovoriIzbriši
  3. to oktobrsko sonce je tako lepo...še posebej na tvojih fotkah! (pa še celo tiste, ki smo ostali čez vikend v ljubljani, nas je doseglo!:))

    OdgovoriIzbriši
  4. danes sem bila na vaših koncih, točneje v vasi Selček ali nekaj takega..joj imam slab spomin za imena. vglavnem prelepo je tam in ker nisem imela s sabo fotiča, sem se parkrat po prstih..toliko krasnih motivov, ki so ostali neujeti.
    ti pa si jih prekrasno ujela v objektiv.Včasih zavidam ljudem, ki živijo stran od vrveža, ki je meni že tako samoumeven in šele, ko pridem na tak kraj, se zavem kaj pomeni mir...

    OdgovoriIzbriši
  5. ti pa furaš perfect life..
    a sem ti slučajno že povedala, da mi je cherry pie najboljša stvar na svetu?

    OdgovoriIzbriši
  6. selšček :). precej blizu moje vasice, ja. če bi šla v begunjah pri trgovini levo namesto desno, pa potem skozi bezuljak pa še malo po vijugasti cesti v hrib, pa bi prišla v dobec, najlepšo mini vas na svetu. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. nina, 2 koščka mam še, dobita s heleno! :) evo, pa mam izgovor za obisk. :P

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.