SLIDER





ah, jesen.

kako zares vem, da je jesen na drugi strani zidov in je čas, da se s tem dejstvom sprijaznim tudi znotraj njih? ko začnem iskati kvačko in preverjati zaloge volne. in ko mi zapaše čaj. šalčke čaja. bezgov mi je trenutno najbolj pri srcu. pa pod dekco bit in kakšno lepo sliko pogledat  stripzgodbo prečitat.
 ampak jaz bi pa vseeno še malo sonca, da grem na en dejt z arčibaldom v tivoli. 


10 komentarjev

  1. par zgodbic iz tele knjigce jih je res luštnih, ne samo kr. samo še malo, pa dobiš vse nazaj. (:

    OdgovoriIzbriši
  2. ua, zgleda ful lepa knjigica!! kaj pa če si kdo drug še vmes sposodi? a bi tud šlo? ;) al pa če posojitelj pove za katero knjigico se gre, da letimo hit v knjigarno listat? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. aha, grelčki so spet u igri ;) ja, moja sezona čajčkanja se je tudi začela - trenutno vztrajam kr pri divji češnji. suheha bezga imam poln lonec, pa se ga sploh ne spomnem pit.. bom poskusila. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pepermintek a si vidu tanove jumbote slovenskih ilustratorjev, ki krasijo Veliko mesto (si ne upam poslati link ker je le on malce dolg..je pa na Mladinski knjigi), zadeva izgleda zelo privlačna. Uh bi imela kakega doma da mi zasede pol hodnika:)

    OdgovoriIzbriši
  5. matilda jz pa ne najdem :(
    mladinska ali emka? Sem potrudla z brskanjem če vem kje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mladinska knjiga (ne emka) po Novice - Pravljične podobe v mestu

    OdgovoriIzbriši
  7. Ilustracije je možno naložiti kot ozadje

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaa sem videla, hvala ti, res so luštne. Sem bila potem danes pozorna in sem našla eno, ko sem se peljala mimo :) več ne, ker treba gledat na cesto :)
    (in pa oprosti, da sem izbrisala komentarček, ampak mamo tako burno debato pod tistim postom hehe. brez zamere upam)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ni problema, sem tudi sama napisala komentra na temo /huda debata/ pa ga potem nisem potrdila, ker ima vsak svoj štrik in je o takih zgodbah mnogo lažje razpravljat v živo...

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.