SLIDER





THE superge

well, nisem velika oboževalka adidasa {čeprav sem pred vonjem po konjih rešila retro adidas modro jopo, ki jo je bratranec imel za v hlevštalo}, sem pa velika oboževalka superg. ampak kaj, ko mi jih je všeč res mičknu. sem supergarski petičnež, saj ne bi verjeli, kakšne zahteve imam in kaj vse me moti. moje preljube najki superge so dale čez že marsikaj in še vedno so moje najljubše superge ever. valda takih ne delajo več, tanovi modeli pa so, eh, niso mi všeč. ah, kaj bi razpredala o supergarskih tegobah, zdej mam končno nove in mami bo vesela. :)
odločilne so bile barve in vzorček na jeziku in to, da so adidasove črte lepo vijolično diskretne. ouje! zdej pa res dovolj za ta vikend. lepo se imejte {in ne pozabite pohvalit supergic:}!

17 komentarjev

  1. i like...and I'm a HUGE adidas fan :))

    OdgovoriIzbriši
  2. He, he, Adidaske so res IN...prejšnji teden jih je kupovala moja nehčerka...pa al so boljše črne, al so boljše bele, al so boljše tribarvne ali tiste tribarvne z še eno barvo....???
    Črne!

    OdgovoriIzbriši
  3. Pohvalim tvoje nove supergice. Mega lepi!

    OdgovoriIzbriši
  4. ja supergice so super, mama bo sigurno vesela, jaz bi bila....
    mladim morajo biti v živahnih bavah!!, saj predstavljajo mladost, razigranost....
    no ja po srčecu smo vsi mlaaaaaadi....
    tekst pa je itak pika na adidas...

    OdgovoriIzbriši
  5. mami je vesela. :) pravi, da imam jaz židane, sestra pa lakaste, haha. predvsem pa je vesela zato, ker vedno v enih tičim, pa da me ne bo zeblo pozimi. :)

    za razliko od večine, nimam neke želje po posedovanju velikega števila obutve. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zgledajo super super super tople! :D Sporoči, kako bodo prestale prvo testiranje ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. lepšejše... glede na to da so mi skenslal naročilo za ene fajn mustang gležnarčke in da allstarke ne zadostijo zimskim potrebam bi si mogoče mogla tud neki tacga omislt... a za dež si jih že sprobala :) ?

    OdgovoriIzbriši
  8. krasne so :)
    sem nekoč že videla podobne, ampak so bile ful semišaste in kričeče roza, pa sem rekla, da raje počakam na kakšno prestolnico, kjer celo obstajajo večje adidas trgovine. Izgledajo pa super, sploh jezik mi je všeč :) pa seveda podloga, za vse, ki po snegu skačemo v supergah.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kjutiiii. Ima moja dečva letos viola bundo in bi tile super pasali zraven. Samo ne vem, če bi dete tole sploh hotelo nosit :) k je še mal mlada :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Uh, torej moj eidni nosljivi par superg je imel bližnje srečanje z nečim.. groznim :), tako da rabim nove.
    Tele niso bile kupljene v Sloveniji, mar ne?
    Prosimprosim za vsako informacijo, kje dobiti podobne - da je tisti sprednji del iz semiša (da se da v njih brcati hekija :)) in da niso dolgočasne barve.

    OdgovoriIzbriši
  11. tink, bile so kupljene v sloveniji. in sicer v cosmic shopu na trubarjevi v lj. good luck hunting them! :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.