SLIDER





DELO OSVOBAJA

zadnje dni sem precej natempirana. se mi pozna že po hoji, kar skakljam. že na bus težko čakam, bi šla kar peš, čeprav v bistvu nimam časa. vseeno sem danes zjutraj, četudi sem se s težavo zvlekla iz postelje (bi res potrebovala enega poltergajsta kot v tistem prizoru iz tistega paranormalnega filma, ki ga nisem gledala, no, razen točno tega prizora), vanjo položila tudi arčija. ker je ob jutrih prav fajn prizor, ki se odpre pred tabo, ko zaviješ na čopovo in je vse bolj prazno, samo par dostavnih kombijev se med sabo ne more zmenit, kdo bo šel rikverc in kdo naprej. ah, nevermind, slikce!
WORD!

in za konec še ena zelo smiljanmori. vsaj kar se leve polovičke fotokolaža tiče. mi je všeč ta misel, jo bom kar ponotranjila in si naredila 2011. in ker delo osvobaja, grem kmalu nazaj v službo. kot vidite, me čaka pravljična urica z ustvarjalno delavnico. danes bomo izdelovali pingvine. :)

6 komentarjev

  1. moja jutranja pot je ravno v nasprotno smer in zanimivo jo je videti s tvojimi očmi

    OdgovoriIzbriši
  2. kaj so to zaenitelovadni, prosim?

    OdgovoriIzbriši
  3. http://www.pepermint.si/2010/10/superge.html

    tilele <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Kak je fajn, ko pepermint obratuje!
    Lepe fotke.
    Vdihujem samozavest ;)

    Mir in ljubezen!

    OdgovoriIzbriši
  5. kako imaš pa ti uč za dobro fotko narest!
    (smiljan mori, hahaha. z njim me moj brat vedno draži:)

    OdgovoriIzbriši
  6. draga katka! zelo sem vesela, da si nazaj! veselim se vsake nove objave in čeprav nisem pridna in ne komentiram pogosto, se vsak dan znova veselim in brskam, če je že kaj novega v "kaselcu". prisrčen pozdrav&le tako naprej!!!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.