SLIDER





i'm a plastic bag but i'm cute

zadnjič sem bila ravno brez kakšne vrečke iz blaga, v torbo vse nakupljeno ne bi šlo in sem vzela eno tole vrečkico. so mi ful luškane rečke gor, reklama mi je tudi všeč, panoji v večjih nakupovalnih centrih takisto  risankasto. za spremembo! kaj takega bi lahko naredili z lumpijem, ne pa da so naredili like, ki so povsem neprivlačni in grozoviti. da pa ne boste rekli, da promoviram plastične vrečke (jih ne!), vam pokažem še, kako zadevice zgledajo na plakatu.
zdaj pa mi lahko pošljete kakšen darilni paket iz trgovine, hvala. :)

4 komentarji

  1. Se popolnoma strinjam Lumpi je grozen! Ni niti otroško cute niti kako drugače.
    No meni je horror vacui nadvse všeč...
    Pozdravček
    Metka

    http://skratblog.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Jap, Lumpi je res totalno zgrešen...včasih človeka prav preseneti, kako znajo take velike žvine oblikovalsko totalno mimo usekat...!

    OdgovoriIzbriši
  3. Me veseli, da nisem edina, ki jo novi Lumpi boli. Pred časom sem si kupila lutko, peresnico in še nekaj drobnarij iz domene starega. Lušten poba je bil, tole novo je pa v vsem tako narobe... grdo kot noč, pa ko imajo kakšne večje izvedbe, je vse pikslasto. Bljak.

    OdgovoriIzbriši
  4. takle jumbo imam jest na poti domov, zraven ene bencinske. in sem zadnjič padla dobesedno v trans: "glej, lizika, glej, bombon, glej, tulipan ..." sem rabila par minut, da sem prišla k sebi : )))

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.