SLIDER





:)

o tem projektu je anonimni storilec (za bolj tekoč tekst bom uporabljala moško obliko, ampak naj vas to ne zavede v prepričanje, da je storilec moški!) sanjaril že leta. fascinacija nad stritartom ga je gnala v načrtovanje, iskal je primerno lokacijo, med sprehajanjem po dotični vasi izdeloval načrt s primernimi mesti za umetnije, izbiral pravi dan, pravi čas, skratka - pravi termin za izvedbo gverilske akcije. vse z enim samim namenom! narediti mini vasico malce bolj urbano, presenetiti prebivalce z nepričakovanim, polepšati komu dan (khm, ali pa tudi ne:). minljivost ustvarjalnega medija - krede, je napetost zgolj stopnjevala. kajti že naslednji dan je spet zapadel sneg in izpral trud urbanega robinhuda. je sploh kdo opazil njegovo intervencijo v zaspan eksterier male hribovske vasice? je kdo zabentil, se je kdo nasmehnil? ah, naravnost epsko!

11 komentarjev

  1. No tole je pa ena najboljših intervencij ever. :) Definitivno kul. Super je uspela tale gverila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hehe, zelo simpatično;) Verjamem, da je "neznani storilec" marsikomu polepšal dan;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj če bi se nekaj takšnega lotili po Ljubljani :) Mi je všeč ideja :)

    OdgovoriIzbriši
  4. si mi dala mislit, da bi mogoče tud jaz na našem dvoriščem pod blokom pustila kak začasni okras ;) mogoče je pa to pot do srca naših tečnih sosedov ...

    OdgovoriIzbriši
  5. jeeees!
    zaradi takih stvari imam jaz vedno doma uno kanglico ta velikih kred!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Hmm...kaj če bi šli naredit eno tako robinudovsko akcijo po sloveniji ;) Si predstavljam nasmeške mimoidočih...morda bi pa res komu polepšali dan.

    Na blogu pa pokažemo fotke akcije ;)

    Sem vedno za take stvari..takrat se v meni prebudi otrok :D

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.