SLIDER





PHILIPS FASHION WEEK // PRVI SKLOP TORKOVIH REVIJ

Drofenikova je predstavila svoje tipične večerne obleke, malce pa presenetila z nekaj kratkimi oblekicami in dolgo prosojno črno toaleto, ki je razkrivala manekenkino ritko. Korzeti, zavzeovanje na hrbtu, pentlje ... kar malo dolgočasno, čeprav razkošno. Najbrž sanje marsikatere maturantke, ampak jaz sem raje za male črne, tudi ko gre za tak dogodek. Vzamem ciklamno krilo (brez životca).
Zelo všeč so mi je bila delno reciklirana kolekcija Simone Lampe. Salonarji, privihane hlače, strogi in oversized suknjiči, lahne oblekice, žabice in gležnarji. Bi nosila in bi imela. Čisto sem bila očarana nad tem stajlingom, zato sem ga kar pozabila fotknit. Kučme pa ... da bi vsaj bile kučme, pa so neki nezaključeni turbani. Meh, škoda. 
Maja Štamol je oblikovalka na mestu. Žensko telo pozna in krasno zapakira vse proporce. Na letošnjih Viktorjih je bila najlepša med vsemi prav Maja. A pri stajlingu pa se malo zaskoči. Nikakor ne razumem pleksi nakita Bojane Kovačič Zemljič, ki ga Štamolova zadnje čase vtakne prav povsod. Škoda, nekateri njeni kosi so res prelepi. Prava šovstoperka je bila tako roza obleka, ki je krasno zavzela pisto, tudi črna in bela dolga sta bili ulala, totalno pa sem se zatrapala v črn kompletek hlač, bluze in salonarčkov. Iiii. In s to manekenko sva prejle skupaj čakali bus. She's a bambi. In stran s tistimi kao nogavicami. 
Vladimira Kralj. Vse sorte, vsega po malem. Mao črne, malo barv, malo vzorcev in potiskov. Volančki in muf. In še ...
Miro Mišljen. No, pa recte, da ta oblekca z volančki ni bila kjut? Meni je bila. Pentljiiiica. Ostalo pa, domišljija je eno, občutek pa drugo.

2 komentarja

  1. Tvoj zadnji stavek se mi zelo dopade. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uh, katerikoli blog pogledam, povsod je Fashion week. Upam, da se niste preveč preprivale za boljšo pozicijo. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.