SLIDER





V BARVAH SLIVE

Haha, to bo štorija. Ta vikend sem bila nadvse razpoložena za eno fotkanje na našem novem betonu. In sem si rekla, da bom nekaj spekla in kaj je zdaj aktualno? Slive. Vse lepo in prav, tartaljetke so bile fine, dišale so po cimetu in vaniliji. A kaj, ko sem to, da pečene slive niso najbolj fotogenična zadeva na svetu, opazila šele zdaj, pri urejanju fotk :) Ampak da se mi ne bo zdelo zaman, da sem vso šaro in pite nosila ven in bentila čez mačke, ki so se delale, da jim slive ful dišijo, se bom delala, da so pečene slive ful lepe in vam pokazala vsaj mojo potegavščino s peki papirjem (ki na nekaterih fotkah prekriva živ vzorec prta) in supervazo iz epruvetk od jegrmajstra. Ob tem zahvala Evi, ki je oranžen napis z olfičem spraskala z epruvetk in vsem, ki so na RD Kina Šiška namesto v koš epruvetke dajali meni za ta DIY*

5 komentarjev

  1. Mogoče ne zgledajo lepo, ampak ne dvomim pa v njihov dober okus. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. kot prvo! slive so fotogenične, surove ali spečene, kers so pač zelo lepo obarvane. Tkz. slivova modra/vijola?

    In fotošuting te moje trditve seved potrdi in tvoje spodbije. Seveda pa vse luštkanosti naokoli niso odveč;) Za tole s peki papirjem pa sem ti nasvse hvaležna.

    Bi prav imela eno slivovo ogrlico.

    OdgovoriIzbriši
  3. Glede fotogeničnosti se strinjam z Matildo. Pite mi delujejo rustikalne in nadvse okusne :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se zdijo pa tudi čisto dovolj fotogenične. :) Najboljše so tiste direktno z drevesa, v trgovini jih nikoli ne kupim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hehe, kako simpatičen zapis! Niso samo slive take :D Ampak veš kaj? Meni so fotke prav dobre! Sploh prva :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.