SLIDER





LUMU

Kickstarter manija se nadaljuje in hej, to je najboljša novica kdajkoli! Koliko projektov, izdelkov in zamisli bi tičalo nekje v glavah, na računalnikih in v domačih delavnicah, če ne bi bilo ene pobude, ki vse spremeni. Daje možnost. Za realizacijo in vstop na trg. Ideja je preprosta - a mora biti dobra. Uporabna, lepo izdelana in predstavljena. Ujeti mora pravi moment in prepričati. Pred uro sem na FB in Twitterju zagledala povezave novega slovenskega projekta na KS, širile so se iz minute v minuto. Še mejl od ekipe z vsemi potrebnimi povezavami in podatki in ni druge, kot da sem se lotila objave - dobre ideje je treba deliti. In to je najlepša stvar spleta.

Zdaj pa k stvari. LUMU. Kaj je Lumu? Preprosto rečeno - je merilec svetlobe. Merilce svetlobe uporabljajo fotografi, da z njim izmerijo količino svetlobo in ji tako prilagodijo nastavitve na fotoaparatu, da dobijo kar najbolj optimalno svetlobo za želeno fotografijo. A sem zadela? In Lumu je merilec svelobe, ki ga lahko nosite s seboj in deluje s pomočjo iPhona. V lični torbici ali okoli vratu. Deluje s pomočjo prav za ta namen izdelane aplikacije, ki vam meritve prikaže na zaslonu. 

V filmčku si lahko ogledate, da izdelava ene Lumu napravice ni preprosta. Že načrtovanje se zdi laiku pravi zalogaj. In rezultat? Čudovito izdelan gadget, ki bo v pomoč in veselje vsem, ki vas fotografija zanima ali se z njo celo preživljate. Prosim, preberite si podrobnosti na Kickstarterju, predstavitev je krasna in razumljiva, na koncu pa vam preostane le še to, da donirate dolar ali več za še eno fenomenalno, perspektivno in pametno reč. Odštevajmo dni (še 25 jih je) in seštevajmo dolarje (naj jih bo mnogo, mnogo več).

Ni komentarjev

Objavite komentar

© PEPERMINT • Theme by Maira G.