SLIDER





ARTISH / GORNJI TRG

Meta Wraber + Teja Ideja
PolonaP
100% Suzi
Lesema
Lenn
Rozinka
DAN / Dejan Zajec
Belinov štiblc

P!ka
Ursanina + Bantuyi
Lussli
HaHa!
Po službi sem imela v planu Artiš. Bil je tak smotan dan, ne tč ne mš, lačna sem bila in najraje bi šla pod kovtr in ignorirala dejstvo, da je izpit za vogalom. In seveda je začelo kapljat ravno ko sem šla še domov po fotoaparat. In potem tisti bankomat na vogalu ni delal in sem morala pol poti (150 metrov) nazaj. No, vsi štantki so bili še tam, na Gornjem trgu in vsi so bili dobre volje in potem je bilo vse kul. Domov sem prišla ob pol desetih in tudi lačna nism bila več. Saj mi je Meta dala jabko pa dve kepici sladoleda sem pojedla pa v Tozdu pod noč še tapas s Tejo. Spala sem zdaj, učila se pa tudi bom. In nič nisem jezna na Milankinega Nila, ki me je naplahtal, da je imel rojstndan in sem mu podarila edino koristno reč iz moje taške - tiktake. Skratka, še dobro, da nisem šla po službi v krevet.

9 komentarjev

  1. LOvely,
    enkrat moram res "žrtvovati" sobotno dopoldne za pisane štantke!

    OdgovoriIzbriši
  2. Katja včeraj je bil en tak malo smotan dan ja in čisto se lahko poistovetim s tvojo zgodbo... Sem vesela tvoje objave, čeprav si pa prišla ravno takrat, ko sva z Marušo ravno razmetali celo mizo in moji zajčki niso pozirali kot znajo ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. včeraj je bilo na Zgornjem prav veselo! In ne vem zakaj sem bila tako ziher, da si nekje na podeželju. Mar bi ti sporočilce poslala:(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, ja, naj ti Polona opiše moj izbruh jezice po tem, ko mi je povedala, da si bila tam :)

      1x nama bo uspelo, majkemi :D

      Izbriši
  4. in potem sem bila še malo bolj nazaj na kosilu :O
    mekaj je na/za tem, da tako doooolgo traja !

    OdgovoriIzbriši
  5. Ah, neverjetno. Z Ljubljano imava tako smolo, da se med vikendi, ko me ni tam, vedno dogaja kaj zanimivega, npr. sejem v parku Tabor, Artish, kak hud koncert... In tvoje lepe fotke samo še večajo mojo frustracijo, ker me ni blo tam (malo za šalo, malo zares). :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super, res bo treba enkrat obiskat tale Artish. Še nisem bila, pa živim blizu in sploh nimam izgovora. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Jooj, nujno se moram enkrat oglasit!
    Lepe, prelepe slikice.

    Doroteja.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.