SLIDER

KREIRAJMO UPORABNO / UPORABIMO KREATIVNO

V Gospodarski zbornici Slovenije, ki je kar nora stavba (čekdisaut), bo do 14. februarja na ogled razstava 15. domačih oblikovalcev in oblikovalskih skupin, ki sta jih pod skupno razstavo Kreirajmo uporabno / Uporabimo kreativno združila Zavod Lab Laar in Škuc. Ustvarjalci razstavljenih izdelkov so vam najbrž poznani: Nika Stupica, Pleksimanija, Ursanina, Oblique, Teja Ideja, Polona Pačnik, Ha Ha!, oloop, tipoRenesansa, TMpriboljški, Smetumet, Zelolepo, Debudok, Millo in Studio Drevo. Zanimivo postavitev na paletah dopolnjujejo tudi fini razgledi na spodnje terase in balkone. Kot sem napisala na Instagramu, bi v teh prostorih zlahka posneli kakšen film, serijo ali editorial. Zdaj pa k nekaterim izdelkom!

11 komentarjev

 1. porkiš! Katja! GZ naj te kontaktira in izda zgibanko. s točno temi fotkami. porkišššš!!!

  OdgovoriIzbriši
 2. Katja, od koga so te ta prve šalčke?

  OdgovoriIzbriši
 3. ooo ful fino, vse lepo :) bo treba it pogledat !

  OdgovoriIzbriši
 4. ojli, je to prodajna razstava? je pa nadkul postavitev. vsi izdelki odlicni!

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasno!!!! In fotografije.. Ja, Matildina ideja mi je všeč!

  OdgovoriIzbriši
 6. Pa se stvari lahko tam tudi kupi, ali je samo razstava?

  OdgovoriIzbriši
 7. Izdelke lahko kupite pri posameznih razstavljalcih, na razstavi pa so le na ogled.

  OdgovoriIzbriši
 8. Fino. Glede na to, da sem na GZS približno dvakrat na teden na kosilu, si bom vzela nekaj časa še za ogled razstave. :)

  OdgovoriIzbriši
 9. Res so lepe fotografije Katja, še posebno všeč mi je ta prvi pogled. Večkrat sem gledala tista dva stola, pa sem razmišljala druge stvari ali pa ni bilo fotoaparata pri roki. Sicer pa naj povem, da smo se zaradi povpraševanja odločili, da bo zadnji dan, tik pred podiranjem razstave (se pravi 14.2.) izdelke moč tudi kupiti.

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.