SLIDER





spomini na vrvici.

creature comforts je eden mojih najljubših blogov. ez se mi zdi taka fajn gospodična, spremljam tudi njen personal blog in tvite. ima poseben občutek za pisanje in urejanje. in ima en red, ki ga jaz pri bloganju najbrž nikoli ne bom osvojila. zelo je odkrita in poštena (kar se creditsov tiče), najbolj pa mi je všeč, da svoj blog posveča predvsem promoviranju kreativnosti in lepih reči, ne glede na to, kdo je njihov avtor, vseskozi pa ohranja kakovost objav in ostaja zvesta svoji estetiki. od bloga živi (je mami samohranilka) in bom kar priznala, da mi je v navdih. blogat in ne vpletat preveč sebe zraven namreč ni tako lahko. (:

in nenazadnje, pri njej vedno najdem preproste in lepe ideje za ustvarjanje. že selotejpke sem zagledala pri njej, pa tudi za tale mini projekt sem takoj vedela, da se ga bom lotila, takoj ko me bo prijelo. sama sem uporabila več različnih tehnik. najprej servietno.
čopič, škarje, servetki, lepilo za servietno tehniko, najpomemnejše pri tem projektu pa so seveda lesene ščipalke (ali kakorkoli jim že rečete, tudi za te sem, tako kot za gugalnico, slišala že svašta izrazov:). spodaj sledijo zelo preprosti koraki: izreži, nalepi, posuši.
tukaj pa so še druge možnosti. selotejpki iz blaga so itak ena najboljših pogruntavščin sploh in jaz se jih sploh ne naveličam, povsod jih štulim. tudi direktno lepljenje blaga na les se fino obnese.
pridno čakajo...
...na fotošuting. to je tisti fotošuting, ko se v hiši ob sadovnjaku odpirajo okna in nate letijo sestrine posmehljive opazke, oči pa hodi mimo, ti pogleduje čez ramo in sprašuje, kaj mi bo to. ah ja. (:

vrvico lahko napeljete tudi v sobi, morda na posebni vrtni zabavi, poroki, rojstnem dnevu. enkrat sem bila na obletnici poroke in čez celoten prostor je bila napeljana random rjava vrvica, na njej pa so takole visele fotografije iz življenja para in njunih otrok. zelo lepo.
 uspešno ustvarjanje želim!

7 komentarjev

  1. Lušne fotografije - zelena in ščipalke :)

    Tudi jaz se te dni posvečam servietkam ... na ravni površini so prijazne, ko pa srečajo kroglico, pa delajo svoje neumnosti, ampak vaja dela mojstra :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem ravno včeraj razmišljala, da bi na tak način rešila problem razstavljanja otroških risbic :-) Ne spomnim se pa, kje sem videla oblepljene kljukice ... mogoče ravno pri Creature Comforts. Hvala ti tudi za odličen nabor linkov. Jaz Pepermint velikokrat uporabljam kar kot nekakšen vstopni portal na ostale zanimive bloge.
    (Seveda pa najprej preberem vse tvoje poste)

    A

    OdgovoriIzbriši
  3. Ideja s ščipalkami mi je znana in sem jo že večkrat uporabila, ko pa sem prebrala tisto o fotkah na obletnici poroke, sem pa takoj vedela, kaj bo moje presenečenje za bližnje praznovanje abrahama v naši družini. Zakon! Hvala za idejo. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. kako luštne fotke! zelo všeč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Luštne ščipalke si naredila. Pri opisu fotošutinga pa sem se nasmejala. Si predstavljam, ampak me veseli, da se nisi pustila motit, ker je super izpadlo.

    Pri meni doma so že vsega navajeni ;-)

    Lp,K.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.