SLIDER





P L E S A L K E.

nova lepa bukvica je prispela v knjigarno. plesalke sveta se imenuje. in najbolj mi je všeč zato, ker je med plesalkami sveta tudi...
a vi sploh veste, kako mi je bilo kot punčki hudo, ker ni bilo nikoli nikjer (v nobeni risanki, reklami, filmu, noben frizerski salon se ni tako imenoval) nobene katje. ali kati. ali katke. ne vem, če so današnjim malim katjam naredili kakšno veselje s kravico katko, ampak jim povem, bolje to kot nič. :) imeti rusko ime je kul. katjuška. 

10 komentarjev

  1. Oooo ne! Katice se pa nimate kaj pritoževat in tarnat in kitke vit! Ekaterina Velika je prekašala Kleopatro, Katice so postorile vsa oprvila v povestih, vse ruske agentke in manekenke so Katye, Katic imajo svoj bend in moja teta partizanka je Kaja...a poznaš kako zaresno Matildo razen mene, pa tiste ki žlíčke ukrivlja in tiste z koso!?!

    OdgovoriIzbriši
  2. A ni bla ena risanka s Katjo in tistim velikim belo-rjavim psom?

    OdgovoriIzbriši
  3. a veš kako smotano mi je bilo tam konec osnovne začetek srednje šole maja bit?! vedno ko sem se predstavila je nekdo začel pet čebelico majo ali pa majo z biseri! aaaaaaaaa!

    no ampak zdaj sem zrasla in se sprijaznila in mi je prav fanj ki sem maja. - ampak ivanu pa vseeno ne bom nikoli kupila čebelice maje. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. aja sem pozabla napisat, da tale knjiga zgleda zelo zanimiva. me spominja na moje princeske. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. zamenjam mir in tišino z imenom. še zdaj trpim zaradi stresa, ki jo je naredila reklama 'NIna, a mi daš mal mamo na telefon!!'

    plesalke pa zgledajo strašno lepo. pridem pogledat.

    OdgovoriIzbriši
  6. Res imaš lepo ime, draga Katjuška. A ni fino, ker ga niso zlorabljali v kakšnih popevkah, reklamah, zanič risankah, pač pa si ga našla v tej lepi knjižici.

    OdgovoriIzbriši
  7. smo postavili plesalke sveta zraven tistih princesk od sanj. sploh pa je iz iste zbirke tudi, haha, princese sveta. :) so tudi lepe. imamo vse na kupu.

    funchi, imaš pa čisto prav! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ti, Katja, si pa malo mlajša od mene, Katje. Ko sem jaz gor rasla, je bilo povsod dovolj Katij. Mogoče mi je zato kar ustrezalo, da me je sestra začela klicati Kitty. In ja, imaš prav, še vedno imam najraje eno gospo, ki me kliče Katjuška. Čeprav sem tisto pomanjševalnico prerasla, še preden sva se spoznali ... Čudovita plesalka je, moram it knjigico pošpegat!

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je šlo pa vedno na živce če me je kdo poklical Katja - starejšim se je zdelo to očitno ljubkovalno ime za Katarino, meni se zdi pa čist drugo. Sem bla že raje Katka al pa Katjuška. :)

    Škoda ker je knjigica predraga za študentski žep, naša mala baletka bi je bla vesela. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. hehe... glavno da imave zdej v cerknici cvetličarno katja :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.