SLIDER





NA KAVO V MUZEJ.

foto: Tomaž Gregorič
Tudi pri nas tradicija muzejskih/galerijskih trgovin in kavarn ni prezrta.  V Narodni galeriji so kavarno menda zaprli (vsaj jaz vedno opazim le prazen šank in par stolov), v Moderni jo ob lepih dnevih preselijo na ploščad pred podhodom v Tivoli. V isti stavbi kot MGLC je tudi lokal, vendar nista medsebojno povezana. Imamo tudi živahno kavarno SEM in, morda najbolj skrito, kavarno v Mestnem muzeju na Gosposki. Tole na zgornjih fotografijah. Ste že bili tam na muzejski kavi?

10 komentarjev

  1. jaaa in res je lepo! in tlak je kul in plac je zracen, temen in svetel na enkrat. idealno poletno pribežališče, če bo slučajno še kaj zakurlo vreme :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo, rdeča kapica, welcome! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dober glas seže v deveto vas =) in tako se vam lepo zahvaljujemo, da ste nas opazili tudi na vašem blogu, ki je resnično eden od tedenskih sladkorčkov za vsakega z estetiko navdahnjenega bralca.

    Hvala še enkrat in lep pozdrav,

    Kavarna MMLJ
    https://www.facebook.com/kavarna.mestnega.muzeja

    OdgovoriIzbriši
  4. pozdrav nazaj, se vidimo na kavi! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. in hvala za lepe besede, seveda! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Naj me strela udari, če sem vedla za kavarno MMLJ. Shame on me!!!!
    Pridem!

    OdgovoriIzbriši
  7. To dejansko NI novost, je pa lepo, če se na tole lepotico opozori vsakič znova. Prav sramotno za pepermintko, da še ni bila tam.
    Ajda

    OdgovoriIzbriši
  8. in kako veš, da še nisem bila tam?
    sem bila in to velikokrat. kakor tudi nikjer ne piše, da je to novost.

    OdgovoriIzbriši
  9. O, kako smo (po nepotrebnem) napadalni. Opravičilo za napačno domnevo, a bilo je delno tudi pohvalno, da se opozori na tovrstne lepe reči (kar tudi sicer počneš in nihče ti tega ne odreka). Pomembnica pa taka!
    Ajda

    OdgovoriIzbriši
  10. draga ajda, zmedena sem. kdo je tu napadalen? ti si tista, ki več kot očitno bere med vrsticami in za povrh navrže še besedo sramotno, ki meji na žalitev. popolnoma brez potrebe.

    sicer pa, če ne stegujem jezika, lep lokal, prijazne cene, mir. malce skrit in tako je tudi prav. nasvet? drugič sama fotografiraj ambient, če boš pri volji, lastne fotke dajo svoj čar.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.