SLIDER

CIMET IN TIMIJAN

Ob vseh domačih blogih, ki jih dnevno preklikam, ob vseh povezavah, na katere besno zapeljem s kurzorčkom, ob vseh opozorilih in predlogih... Jp, me še vedno kdaj kaj preseneti. Zelo lepo in zelo prijetno. Denimo Cimet in timijan, blog z recepti in fotkami, ob katerih se v sekundi preseliš nekam na jug Francije. In kljub temu, da danes nisem še nič jedla, mi je ta hip povsem vseeno za konkretno kosilo - samo kos figove pite bi!

17 komentarjev

 1. Tele slike so mi pa malo preveč znane, da bi verjela, da so njene... hmmm.
  :)

  OdgovoriIzbriši
 2. oookej, če sem pa nasedla, pa takoj zbrišem... grem v research, če ti prej kaj najdeš, let me know, prosim.

  OdgovoriIzbriši
 3. Sem imela čast probat tisti sivkin sladoled in je bil res odličen :) Lepo je videt izvirne recepte in še lepše fotke tudi izpod prstov slovenskih kuharic!

  OdgovoriIzbriši
 4. urša, hvala, si me pomirila. fotke so res lepe in profi in mislim, da tudi sari ne gre zameriti dvoma :)
  me pa še vedno mika figova pita in mislim, da jo ta vikend spečem!

  OdgovoriIzbriši
 5. ooo, kako je pa to lepo in verjetno še zelo dobro!

  OdgovoriIzbriši
 6. o, ježuščk! se bašem s piškoti (iz trgovine) in ko te fotografije pogledam, imam kar slabo vest. ko bi le imela kanček bree van de kamp v sebi, bi bila zdaj že za pomokanim pultom. njami fotke (o tem, kako njami so šele sladičke, raje sploh ne razmišljam)!

  OdgovoriIzbriši
 7. Ko je beseda naletela na sivkin sladoled ... Kje pa se lahko poizkusi to dobroto?

  OdgovoriIzbriši
 8. tole je pa zadetek v polno in kaj nas vse še čaka...mene prav gotovo figova pitica, ker je fig na kupe in kupe...čeprav so mi najljubše kar tako z veje pod zob:)

  OdgovoriIzbriši
 9. matilda, kako sem fouš vam primorcem zaradi fig. samo zaradi fig :)
  sploh ne vem, kam naj jih grem kupit, da bodo res fine.

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovito, komaj čakamo nove recepte!

  Kar pa ni lepo, je Sarin namig brez konkretnih "dokazov". Sploh ker tudi sama ve, koliko truda je potrebnega za lepo fotografijo.

  Pozdrav vsem, super ste, od kreativnosti kar vre na vaših blogih!

  Mima

  OdgovoriIzbriši
 11. Ja fotke ima res neverjetno čudovite! Sem kar nekaj receptov pregledala in mislim, da so gotovo njene, saj je videti enoten stil itd. Predvsem ima tudi filing za food styling kot ga imajo najboljše tuje blogerke. Ah, so much to learn (da ne bo pomote, to je vzklik navdušenja nad izzivi, ki prihajajo:))

  OdgovoriIzbriši
 12. Hvala Pepermintki za povezavo na ta čudovit blog.

  OdgovoriIzbriši
 13. Oj. Katja, očitno sem napisala odgovor na tvojo figovo foušijo in je šal rakom žvižgat;)
  Skratka, moja nedružina ima fig kot pečk, prodajajo, dajejo, meljejo v hlebčke in ko prav pridejo vrh glave jih pozobaja ptičja srenja. Da skratim, napomld ti pripada zabojček fig. Prinesem lastnoročno.

  OdgovoriIzbriši
 14. matilda draga, bolj verjetno, da sem jaz pozabila objavit komentar :) in kakšna ponudba! z veseljem jo sprejmem in v zameno ponujam par pridnih ročic pri kakšnih sadjarskih opravilih! ko boste kaj kmetvali, le povej :)

  OdgovoriIzbriši
 15. Krasen blog! Vse pohvale avtorici! Fotke, styling... kapo dol...

  OdgovoriIzbriši
 16. Joj ste se pa ene razburile.

  Glede na to, da spremljam veliko tujih food blogov, slik itn (kar nisem edina), poleg tega mam dober fotografski spomin, sem tako prvo povezala z že videnim.

  Punco, ki niti ne piše kako ji je ime ne nič, škoda, sem povprašala, pa je napisala, da slika sama. Kar je super. Sem prav vesela, da je še kje taka, ki uživa v tem "packanju" :)

  Tko da namigovanje brez dokazov je bilo mnenje in tukaj ni nič grdega, a ne Mima?

  Sicer pa podobnost ni daleč od kopije, se jo hitro zavoha.
  Žal sem občutljiva preveč na to, ker sem imela sama izkušnjo, da je neko mlado dekle kopiralo moje recepte in jih pošiljalo na komercialno kulinarično stran, pod svojim imenom. Zadevo sem zaradi avtorskih pravic seveda prijavila in so jo umaknili. Raje imam poštene kot zahrbtne punce.

  Katja, figova pita, ki jo je C&T spekla, pa je preizkušeno dobra, sem jo jaz pekla pred 3 tedni, recept od C&T je enak kot od Tartelette, ker sem ga tudi našla. :)

  Fajn se mejte.

  Papa.

  Sara

  OdgovoriIzbriši
 17. Res čudovite fotografije in hvala za povezavo na njen blog! :) Se veselim naslednje objave! Lp, Iva

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.