SLIDER





LE SAMOURAI

Zadnja številka revije Delo in dom + je posvečena majhnim stanovanjem. Med njimi je tudi ta garsonjera na 33 kvadratnih metrih, v kateri živi "samski, ambiciozen fant, ki redko kuha, ima rad obiske in lepo urejen dom." Njegovo stanovanje (prostorska zasnova: Ana Vrhovec + Rok Žgalin Kobe; fotografije Miran Kambič, zgoraj so moje fotke revije) je moja inspiracija za današnjo objavo. Za fante. In ne, ne povezujem lastnika zgornjega stanovanja z zgodbo filma Le Samourai...

6 komentarjev

  1. Jaz bi spet vse imela no, takšne dobre stvari izbrskaš, torba in ura sta sploh čudoviti. Stanovanje pa, ta belina in minimalizem bosta tudi moje vodilo pri future stanovanju.

    OdgovoriIzbriši
  2. Samo ta fant pa ima okus. Čudno, da je še samski :-)

    Mene pa spominja na American Psycho, saj zgodba je podobna kot pri Le Samourai. Sva zlobni, Katja ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno stanovanje! :) In torba :)) ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se zdi stanovanje dolgočasno in brez duše. To ni moj stil. Manjka naoljen parket, pa fotografije na stenah, pa rožice v vazah in loncih. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. PetraK, najbrž samskemu moškemu z življenskim stilom, kot ga ima dotični, naoljen parket in rožice pač ne ustrezajo. Kar še ne pomeni, da stanovanje nima duše, morda je le malce asketska :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zmeraj sem navdušena, ko vidim zanimive rešitve majhnih prostorov.

    Moti me, ko so stanovanja v SLO publikacijah zmeraj očiščena do nule torej "pospravljena" in nastavljena in oznaka ambiciozni oddaja pretencioznost, brez konkretne vsebine kaj ta željenost zavzema in objema.
    Stanovnje je zelo zasebna in osebna sfera, ki osebo "oddaja!.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.