SLIDER





MUZIK BIZAAR

MUZIK BIZAAAR je prva javna knjižnicedarna. Ja, prav ste prebrali. Knjižnica starih, stokrat preposlušanih, morda nesrečno kupljenih ali podarjenih cedejev, ki čakajo na nove poslušalce v podvozu na poti v Rožno dolino. Sprva sem mislila, da je pred mano le en nov grafit, ki se je tam zrisal čez noč. Nato sem opazila poličke s cedeji in simpatičen letak, ki obrazloži namen te urbane zidne strukture. Čestitke snovalcem za odlično idejo in iz srca si želim, da bi se knjižnicedarna obdržala, razširila na nove lokacije in predvsem zaživela med ljudmi. Če imaš kakšen odvečen cedejčič, le brž do Erjavčeve in ga zamenjaj s kakšnim novim-starim.

6 komentarjev

  1. Haha, kakšen zabaven letak :)
    Vseeno pa upam, da ne bo s cedeji tako kot s knjigami v lanski akciji na avtobusnih postajah. Vedno se pač najdejo ljudje, ki ne razumejo oziroma nočejo razumeti ideje projekta in si knjige/cedeje prilastijo, v zameno pa ne dajo nič.
    Kakšna je pa kaj izbira? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kakšna luštna ideja, takoj jutri grem zamenjat svoje CDje iz gimnazijskih let (oprosti Kurt Cobain :D) za kaj novejšega! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Še dobro, da ne piše RECIKLJIRAJ :D

    Vsekakor dobra ideja in vse pohvale Pepermintu za ažurnost. Nisem zasledil, da bi še kakšen medij pisal o tem (kar me ne preseneča).

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako je, Pepermint je prvi pisal o tem. Sem jo tudi sama že pohvalila. (Zdaj te še po ti poti:). Bodo pa kmalu tudi v ofišl medijih. Vsaj v enem zagotovo.

    OdgovoriIzbriši
  5. pepermint je prvi zgolj po naključju :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.