SLIDER





BEJZBOLSKE JOPE


Ko sem bila osnovnošolka, smo bili vsi zaljubljeni v sivo-rdečo bejzbolsko jopo, ki jo je nosil naš stric Dami. Z vsi mislim sebe, brata, sestro in sestrično. Komaj sem čakala, da jo preraste (čeprav je takrat stric najbrž že zdavnaj nehal rast:) in sanjarila, da jo bo dal prav meni. Haha.Vsakič smo mu težili, dokler se nas ni enkrat naveličal, jo slekel in nam jo dal. Nam trem. Še zdaj jo imamo in visi na hodniku, napol preperela.

Takšni in drugačni bomberčki že nekaj sezon napovedujejo svojo vrnitev in jaz ne bi mogla biti bolj vesela. No, bila bi, če mi ne bi bile vse moške jope, večje od S, nesramno preširoke. Ženski modeli so vsi po vrsti prekratki, takale jopca pa mora, če nisi ravno prekla, prekrivat vsaj pol riti. Svojo sem vseeno našla pri fantih, še lepšo pa ima moja mlajša sestrica in sva že zmenjeni za izposojo (naskrivaj pa računam, koliko € naj ji ponudim zanjo). Za te jopice je značilen stisnjen patent, lahko so na zadrgo ali knofke, povsem športne s številko ali črko, prvo pravilo pa seveda pravi, da so rokavi drugačne barve kot telovnik. Fešnvik je za vogalom in evo, jaz bom tam v svoji varsity jopci. Mogoče celo na salonarčke :)

2 komentarja

  1. Evo, jaz jo mam tud. Že celo zimo. Dobre so.

    www.podezju.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz sem jo kupila v Oneway-u, kjer je mogoče naročiti tudi ženske modele. Pošlji mail, so ful prijazni... http://oneway.si/clothing/jackets

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.