SLIDER





PO PRAZNIČNI NAVDIH NA INSTAGRAM • 2

Medtem ko še čakam, da me namesto virusov zajame praznični duh in tudi jaz okrancljam stanovanjce - čeprav imam mini lučke celo leto na steni, ker so mi tako lepe - sem na kup zbrala še nekaj kreativnih idej z domačih Instagram računov. V ponedeljek pa začnem s prav posebno serijo objav. Ključne besede? Darilca + slovenske znamke.

P.S. Ob prejšnji objavi ste mi nekateri sporočili, da ne vidite sličic. Zato sem tokrat uporabila drugo možnost prikaza fotografij z IG, upam, da bo zdaj vse kul. Pa začnimo!

Ah, te Ninine fotografije! Lepo je pri njej, tudi (ali še posebej) zdaj, ko njen dom krasijo drobne lučke in božični okraski. Vse skrbno izbrano in skombinirano v minimalistično pravljico s slogom. Pa zamolkla svetloba, ki kar vleče. Love, love, love!

Vir: @Nina

Vir: @Nina

Še ena super ustvarjalna dama = Kreativice. Prisrčni zapisi spremljajo njene fotografije in dogodivščine, ki jih z velikim veseljem spremljamo. Vedno je polna idej, v decembru pa čisto raztura, vsak njen ustvarjalni projekt je vau!

Vir: @Kreativice

Vir: @Kreativice

Kako si želim, da bi Živa objavljala več(krat). Sem pa zato toliko bolj vesela vsake nove fotografije, ker so res lepe, njen profil pa eden mojih najljubših. Tale dva venčka sta tako preprosta, a nadvse lepa. Še posebej skupaj in na tej podlagi.
Vir: @Živa Bertoncelj

Urška / Vila Malina ima vedno tako čudovito urejeno, čez vse leto so v njenem domu delčki narave, ki jih prinese s sprehodov z njihovim kužkom Figom. Težko bi izbrala le eno fotografijo, zato sem kar dve. Za več navdiha pa skočite na njen IG, kjer najdete tudi prelepe izdelke njene znamke.

Vir: @Urška

Vir: @Urška

Še ena od mojih najljubših. Polona / Percepcija, od kod vse te ideje in popolna izvedba? Celo objavo bi lahko posvetila temu prelepemu domu (in pisarni), to bi bila že druga. Prelepo. Včeraj sem na sprehodu s Skyem naletela na nešteto macesnovih vejic, ki jih je veter v začetku tedna raztresel po poti. Se že sušijo in morda nastane kaj po Poloninem zgledu.

Vir: @Polona

Vir: @Polona

Še en venček, ki bi ga takoj obesila na svoja vhodna vrata, na steno ali na mizo. Sarah je mojstrica stiliranja in če še ne poznate njenega dela, toplo priporočam, da si ogledate njen IG.

Vir: @S A r a h ➖ O S t e r c

Katja je oblikovalka nakita, ki me vedno znova preseneča s svojo zalogo energije, dobre volje in kreativnosti. Ste jo že obiskali v njenem studiu, kjer prireja številne sproščene delavnice izdelovanja nakita in drugih ličnih malenkosti? Občudujem tudi njene utrinke doma, všeč mi je njena ideja božičnega koledarja z darilci.

Vir: @Katja K.

Takole pa je praznični pogrinjek za Odprto kuhinjo pripravila vsestranska Nina Štajner. Je sploh kaj, česar ta punca ne zna izpeljati premišljeno do zadnjega detajla? Samo še pok šampanjca manjka. Fotografirala je Sonja Ravbar.

Vir: @Nina Štajner

Ni komentarjev

Objavite komentar

© PEPERMINT • Theme by Maira G.