SLIDER





PO PRAZNIČNI NAVDIH NA INSTAGRAM


December hitro odšteva svoje dneve in nekateri ste že pridno okrasili svoja domovanja. Prazniki imajo svoj čar, v stanovanjih zadiši po smrečju, evkaliptusu, cimetovih piškotkih in dišečih svečah, lučke mežikajo in dajejo najlepšo toplo svetlobo. In venčki! Vedno znova me navduši, kako raznolike venčke pletemo (ali kupimo), kako okrasimo smrečice ali zavijemo darila.

Zato sem tudi letos vohunila na Instagramu in pripravila nabor finih idej za praznično okrasitev doma z domačih Instagram profilov. Pripravite se na neskočno skrolanje po kreativnih in navdihujočih prazničnih objavah.
TAKO, PO SKANDINAVSKO
Vanja, na Instagramu jo morda poznate kot Frau Ve Em, arhitektka in oblikovalka nakita (zadnja kolekcija Pleksimanije je no-ra!) ima pretanjen občutek za dom. In uživanje v njem. Občutek imam, da izdelke, ki jih postavi med svoje štiri stene, zares skrbno izbira. Njen adventni venček je tako preprost, a hkrati razkošen na najbolj šik način. Pa roza kavč in odeja? Še ena dobra knjiga, pa je recept za decembrski večer popoln.  

PINTEREST ŠIK
Kradem! Nekaj takega bo tudi na moji mizi. Špelina ideja mi je bila všeč že lani, letošnja izvedba pa me je prepričala, da stekleničke, napolnjene z vodo in vejicami različnih rastlin, postavim za centerpiece moje decembrske zabave.

PRI VILI URŠKI
Vedno znova se po merico navdiha in spokoja vračam k Urški ali Vili Malini. Spremljanje njenih objav nam je gotovo vsem v užitek, njen dom pa neskočen vir čudovitih idej.

CEL ŽUR
Zmeraj je krasno (in duhovito) tudi pri Poloni. Njeno prejšnje domovanje sem na Pepermintu že predstavila, morda mi jo uspe nahecati za še eno objavo? :) Spremljajte njen Instagram, je eden mojih najnajljubših. 

IME ROŽE
Landescape. Če kdo pozna cvetje in zelenje do obisti, je to ta duo. S skeniranjem rastlin ustvarjata neverjetne art printe. Enako magičen je venček, sestavljen iz preprostega obroča, evkaliptusa, drobnega omela in ... saj ne vem :) Črna žametna pentlja je samo pika na i.

IGRIVO
Gremo še malo na Dunaj, kjer je Monika za svojo ljubko deklico pripravila tak čaroben in igriv adventni koledar. Škatlice skrivajo drobna darilca. Tudi za Monikin profil priporočam, da ga dodate na seznam svojih, saj ima res top slog in ideje.

ROCK'N'ROLL
Ne le, da je Petra mojstrica sladkih dobrot in dekoracije tort (tole je njen Pepermintov portret), njen slog pride do izraza tudi pri dekoriranju doma. Takle krasen venček je spletla, vanj pa vključila makrame še ene ustvarjalke - Lejle Žorž. Super kombo!

V BARVAH PESKA
Sarah je izjemna kuratorka drobnih predmetov v stilsko izpopolnjene fotografije. Njena barvna paleta je takšna, da se ta venček popolno sklada z njo. Spremljate jo lahko na profilu SAOSdesign.

CVETOČE
Tako čudovito preprost (ali preprosto čudovit?!) je venček Maya's Homework, ki je pušpanove vejice kombinirala s posušenimi cvetovi vrtnic. Za vse tiste, ki se tudi pozimi ne želite odreči cvetličnim motivom. 

MINI IN KJUT
Cel kup prazničnih idej pa je na svojem Instagramu nanizala tudi Katja, ki je prava DIY čarodejka. Mogoče ravno pri njej najdete idejo za svoj decembrski venček. 

IZ NARAVE
A je kaj, česar Maša (no, ŠTRIKULA) ne zna? Svoj unikaten slog je dobesedno vpletla tudi v venček  organskih oblik. Venček za tiste, ki si želite v svoj dom vključiti delček narave in ji pustite, da sama narekuje obliko. Bršljan, vejice, ki štrlijo iz kalupa. Pa muc, seveda.

Ni komentarjev

Objavite komentar

© PEPERMINT • Theme by Maira G.