SLIDER





Š T A M P I L J K A N J E

sem ugotovila, da je doma doma veliko lažje spravljati skupaj take male in velike ustvarjalne projekte. več pripomočkov se najde po različnih sobah v hiši, več prostora je na mizi v jedilnici, svetloba je lepša (in traja dlje), družbo imam... in tako sem se lotila še štampiljkanja papirja. 
za ta projektič potrebujemo leseno deščico (ki jo lahko nadomestimo s kakšno drugo malo debelejšo ravno stvarjo, recimo pokrovčkom od nutele), papir, škarje in škarjice, peno, močnejši selotejp, svinčnik, čopič in barve.
na peno narišemo kakšen zimski motivček, ga izrežemo in nalepimo na deščico. lahko naredimo tudi dva ali tri, da bo motiv bolj živahen. pripravljeno štampiljko premažemo z barvo in začnemo z odtisovanjem.
takole ročno potiskan papir posušimo, uporabimo pa ga lahko za različne reči: zavijanje daril, izdelovanje voščilnic, lahko ga razrežemo in dobimo gift tags. lušno je štempljati. :)

6 komentarjev

  1. Še ena izmed tistih super idej :) ... se lotim, ko pridem domov domov :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale ideja mi je bolj všeč, kot tisto rezljanje v radirko...predvsem zato, ker je ta lažja :)

    Tale december pa vidim, da ti je pisan na kožo...same fajn stvari objavljaš! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. meni so barve všeč.. vse je tako nežno pri tebi. :)

    drugače pa itak bravo bravo za vse izvedbe in ideje!

    OdgovoriIzbriši
  4. Aha, zato po moje nekatere kupujemo štampiljke, ker se pri odtiskovanju počutimo kot male deklice, pri barvanju pa še toliko bolj ... Meni je pa všeč tudi rezljanje v radirko. Samo da imam ponavadi nabranih miljavžent idej, preden začnem delat, ko se spravim k radirki, pa ne vem, kje bi začela. Komplikatorka.

    OdgovoriIzbriši
  5. nihljaj, v trgovinah s pripomočki za ustvarjanje. A4 format, različne barve. :) ne vem pa, čemu so sicer namenjene.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.