SLIDER





DIY / LEPE MISLI + BRIHTNI CITATI

Joj, a se spomnite, kako smo v OŠ zbirali verze? Hahaha, jaz sem bila prav obsedena z njimi, pri mami sem jih prepisovala celo iz Ognjišča, kjer so bili med pobožnimi tudi kakšni nadvse življenjski. S prijateljico sva si jih pisali v pismih in med zapisi v rubriki dopisovanje v Pilu se je vedno našel kdo, ki zbira verze. Zdaj smo že malo večji in čeprav takih poetično življenjskih citatov niti ne rabimo, je kdaj vseeno fino imeti nekaj, kar te spomni na tiste pomembne stvari, ti da motivacijo in navdih ali te potolaži. Jaz imam en tak opomnik kar nase vtetoviran in veste kaj, it helps.Če pa bi kakšno lepo misel radi imeli v okvirčku, zato ni treba kupovati grafik (no, lahko:), saj si jo lahko naredite kar sami. Potrebujete le word, kakšno lepo pisavo in printer. Če boste šli svoje citate printat v fotokopirnico, pa le pazite, da dokument prej pretvorite v pdf. Pravzaprav, če kdo želi, vam lahko moj izborček prilepim v linku, le povejte! Pa en lep pomladni vikend!


11 komentarjev

  1. kako imaš ti lepo doma! prav vsaka stvar paše zraven, ti bi morala bit stilistka. zakaj te kakšna revija ne najame!! lp klara

    OdgovoriIzbriši
  2. aja, jaz bi imela te napiske, če lahko? +_+

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, jaz si tudi zelo rada zapisujem verze. Večino imam na računalniku, tiste, ki so mi zares pri srcu, si pa prepišem v zvezek, namenjen prav zato. Včasih paše malo prebrat, posebej take, ki ti dajo energijo, te opomnijo na kakšen lep dogodek,..
    Me zanima tvoj izborček ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Klara, hvala :) Za revijo pa že delam - za Ambient, ne ravno kot stilistka, imam pa čez dekor :) Se pa sliši fino, priznam, biti stilistka, maybe someday ...

    @ura, bom pripravila :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ambient še izhaja? Nazadnje je izšel decembra - ali se motim?

    OdgovoriIzbriši
  6. aaaw <3 jaz bi tudi, če se da:)
    in res, čudovito stanovanje, slikice..

    OdgovoriIzbriši
  7. Kakšni čudoviti kotički stanovnja. Že takšno vzdušje ambienta ti da pozitivne impulze za motivacijo. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ful sem firbčna, kaj maš tetovirano:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Jaz bi tudi izborček citatov... Tale tvoj tatu se je pa že prevečkrat "mimogrede" pojavil v objavah, da zdej tudi mene močno firbec matra, kakšen je :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prispevek bo kmalu star eno leto, ampak sem se po naključju spomnila nanj. Sem zbirko citatov zgrešila a še čakamo nanjo? :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.