SLIDER





KDO DOBI VSA TA LEPA DARILCA?

Takolele, naporen žreb je za mano. Hvala komisiji (moja sestra L.), ki je z budnim očesom spremljala, kako v računalniški generator vpisujem številke in žrebam. Da ne bo kdo sluuuučajno rekel, da je na Pepermintu kuhna, ker ga bom prišla z lopato po riti.

In srečne barabice, ki prejmejo super darila, so:

TEJAIDEJA / Anita {Super ideja! Les je res najboljša surovina narave. Katja, tebi pa čestitke!}
FENSIŠMENSI / Anjapitku {Fensi taška za šmensi damo. ;)}
SISISHOP / Majardesign {kako skodelico Just my cup of tea...ampak za pitje jutranje kavice (:}, Badger {Ferm Living in Donna Wilson so moji najljubši Sisi prebivalci, ampak pri Sisi je itak vse krasno. :)}, Mimi {krasno! ni stvari, ki je nebi imela ^^} in MajaTa {Oh, če bi lahko izbirala, bi izbrala pleteno košaro Bloomingville, za hčerkine igrače bi bil to popoln dom.}
LESEMA / Nataša {Moje barve...prečudovito. Lep dan, Nataša}
NINAURH / Marko {Super! Bi imel tole na steni!}

Dragi nagrajenci, iskrene, čeprav malce ljubosumne:) čestitke  + javite se mi prosim na mejl (zavihek kontakt na desni strani Peperminta)!


Takooo, za konec pa bi rada nekaj povedala. Pepermint ni blog, ki bi hrepenel po komentarjih, je blog, ki želi obveščati, odkrivati, razkrivati in lepšati vsakdan.Bi bila pa zelo vesela, če bi se tako lepo, kot se ob giveawayih, odzvali tudi ob objavah, ki jih ne spremlja obljuba po darilih. Ko predstavljam kakšen izdelek, mladega oblikovalca ali zanimiv projekt, so komentarji zelo lepa spodbuda za tiste, ki se trudijo in svoj čas, znanje in veselje vlagajo v nekaj lepega, drugačnega, kvalitetnega in uporabnega. Zato njihove izdelke in projekte pohvalite (ali pograjajte, seveda), pa četudi komentar ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, velja?

9 komentarjev

  1. VELJA!;) zmeraj si mislim: ooo nice, uau, to bi tut jaz mela, kako lepo... in zmeraj si mislim: bo že nekdo drug to napisal pod komentarje. Najbrž moramo malo stopiti iz confort zone in dati kakšen feedback od sebe, v zahvalo za tvoje luštne objavice! <3

    p.s. Čestitke nagrajencem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz velikokrat z navdušenjem berem tvoje zapise, gledam krasne fotke in občudujem kakšne projekte, izdelke.. komentiram pa bolj poredko.
    Bom se zdaj večkrat ''opogumila'' ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke! In bravo za čudovito nagradno igro :)

    OdgovoriIzbriši
  4. če že dežuje naj dežujejo tudi darila :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Res je.. In ceprav se strinjam, spadam med tiste, ki prebirajo in si z lepimi objavami polnijo baterije, komentirajo pa zelooo redko. Je pa tudi res, da na ta nacin spoznavam slovenske ustvarjalce, ki jih se nisem poznala, jih potem nemalokrat poiscem in z veseljem kaj kupim! Cestitke vsem, Katji in nagrajencem. Pa lep dan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ko sem videla koliko objav imas,si se mi kar zasmilila,da bos morala vse to prebrati in si nisem upala sploh nic napisati. Se dobro,da si imela pomocnico. Cestitam k tvoji obletnici bloga.Rada ga sledim in prebiram.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pepermintka, bravo! Super praznovanje tvojega vedno inspirativnega bloga. Le tako naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke dobitnikom! Podpiram izjavo o komentarjih. Komentarji so duša bloga in božajo ušesa pisca in / ali predstavljenega ustvarjalca.

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke vsem nagrajencem! Čestitke tudi tebi za obletnico bloga, čudovit je! Kar se pa komentiranja tiče, se mi zdi, da je tako kot s spoštovanjem -> dvostranska cesta!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.