SLIDER





IMELA BI // HIŠNI BARČEK

Ojoj, grozna beseda je ta hišni barček. Ampak jaz zadnje čase do same ideje gojim prav obsedene vizije. Ker enkrat ga bom imela, na eni lepi beli komodi, na enem lepem pladnju. Taki na kolesih mi sicer niso preveč všeč, tisti v omarah in vitrinah pa sploh ne. Ful se mi zdi seksi, da imaš nekje v jedilnici/dnevni/kuhinji prostorček z vsemi lepimi steklenicami in stekleničkami, nato pa ponudiš obiskom (ali sebi) en kozarček. Puncam GT, mami šeri, očiju kakšno zeliščno žganje, fantom pa viski al pa konjak. Za pivo bo pa itak vedno prostor v hladilniku. Pa naj to ne zveni niti za odtenek tako, kot da sem alkoholni manijak, le v idejo sem se zaljubila.

3 komentarji

  1. Jaz si želim kaj takšnega že odkar sem začela gledat Mad Men. :) Luštno!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zanimivo, jaz pa še nisem nikoli pomislila, da bi imela barček. Beseda je drugače čisto ok;) nazadnje sem videla enga simpatičnega na Bjutiful messu: http://www.abeautifulmess.com/2012/11/elsies-restyled-cocktail-cart.html

    OdgovoriIzbriši
  3. točno to je glam barček, fina omarca, še lepši pladenj, in "goreče vode" v prelepih steklenica. zdaj vem, da zakaj nabiram lepe botiglie.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.