SLIDER





na mariborskih zidovih.

še vedno v osnutkih čaka nekaj fotk iz maribora. hecno, tam sem bila šele tretjič in res bo treba večkrat malo na obisk. nujno sem recimo morala preveriti, kakšen je mariborski mestni park, pa trije ribniki, kamor hodi premišljevat inšpektor vrenko. lepo je tam. ob dravi je en tak nasip, sprehajalna pot in zidovi so ponekod porisani z grafiti. saj itak niso vsi od teosona, ampak njegov podpis sem celo uspela dešifrirati, zato ga omenjam. ;)

6 komentarjev

  1. O, ja - inspektor Vrenko! Odlicna serija kriminalk. In to slovenskih. Komaj cakam na novo knjigo...

    OdgovoriIzbriši
  2. Vedno si dobrodošla, če prideš za več dni, maš postlo rezervirano :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @iza: no ja, ne bom rekla, da so ravno literarni biser, sem pa vse prebrala in mi je ful fino, da imamo v sloveniji tudi malo ta kriminalni žanr zastopan. ker na krimiče sem mahnjena čist, nobeni klasiki me ne ganejo toliko kot dober krimič. :)

    @damjana: uiii. bom izkoristla še kdaj. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Grafiti so kul in obvezen del urbanega okolja. Še vedno ne morem verjeti, da so tivolski podhod "očistili". Pa saj je šlo za urbani šik!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. @ekoas: jah, samo žal niso vsi grafiti kul in urbani, še manj pa šik. :) tudi ne rečem, da so vsi na fotkah taki. se pa absolutno strinjam, da spadajo v urbana središča, ampak ne vse poprek. tivolski podhod je zdej zelo žalosten, ja. sploh čez dan, ki ga tista rjaveča rjavina čisto zatemni. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.