SLIDER





KAVA ZA FRIŠNO NOVO JUTRO

Dobro jutro! Ravno dovolj zgodaj je še, da vas spet povabim na kavo, sveže skuhano in dišečo ... Se tudi vam zdi, da para iz zadnje fotografije pronica skozi naše ekrane? In kaj so te besede, pa od kje meni take hohoho zabavne skodelice? Hja, ta zapis bi čisto lahko začela tudi s "Frišno novo jutro!", saj so vam tele ilustracije zagotovo poznane prav od tam. POLONA P, slavna Frišna, se je namreč lotila krasnega projekta in svoje ilustracije prenesla na vse sorte uporabnih, ličnih in seveda džaznih dodatkov za dom. Servetke že poznate, šalčke ste morda videli že v Baziliki in iz njih srebali čaj, zdaj pa jih lahko tudi sami kupite za bolj poskočna, vesela in nasploh lepša jutra.
Pri meni domujeta Ivan (ta, ki ima rad mamo, klance in kavo) ter Rozalija (za prvega si ni bilo težko spomnit imena, druga pa tudi ne more biti kaj drugega kot Rozalija, ki obožuje otroke, klateške pse in umetnost). Pa gospod s krožnika, ki je kar šarmer, no. Skodelčke so ročno (!) porisane in to s tako natančnostjo in občutkom za vsak najmanjši detajl, da se ti kava shladi medtem, ko jih občuduješ.
Ahahaha, te fotke z makrončki sem enostavno morala pustiti za konec. A vidite, kako jih Rozalija gleda, medtem ko Ivan fura "not impressed" pogled?

18 komentarjev

  1. super!!! tale Ivan bi bil za mojo mamo (slavistka pato)^^ jaz pa vazmem karkoli! krasne ilustracije

    OdgovoriIzbriši
  2. Na krožničku je pa mr. Darcy ;-)
    B.

    OdgovoriIzbriši
  3. tudi moj Hipster Ivan (beri praprapravnik Ivančkov) me prav lepo (ta hip) gleda skozi sončna očala in greje za grizli;)

    hehe, res bomo enkrat čez taužnt let gledali dražbo in ugotavljali koliko personađotov je PolonaPjeva ustvarila!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ful so hude, ja, pa super si jih pofotkala, tale z makroni je svetovna! Ja, Mr. Darcy! Oh, zajtrk z gospodom Darcyjem <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Moja najljubša je tista, ko spogledljivi lepotec pravi, da rad sesa, obeša perilo in lika. Zdaj me pa res zanima od kje Polonip vsa inspiracija :P

    OdgovoriIzbriši
  6. O JEBELA CESTA kako hudo fotke. Solze v očeh. Hvala ljuba Katja.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh, zdaj si pa šibam kavo kuhat! Iz tretje fotke je kar zadišalo po kavici;) Šalčke so itak svetovne;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sem pozabla (pa v resnici nisem) na nartalepši krožnik dvornih pokuševalcev Frišni Jelen, ki vsako soboto ponuja pod palmami koščke dobrot Zlatega Jabolka.
    Zlato Jabolko pa je dobrotarnica moje drage nesestre, lepljive prste pa imam vmes tudi jaz (seckanje, rezanje, tolčenje, pomivanje, vkup dajanje, fotkanje)
    Zaenkrat se Fejsbukišemo...pol pa še kaj pride;)

    jaaa, tole je en tak pricepljenček, ampak mi že dve leti govorite, da kdaj bom na spletu. Evo, zdaj sem http://www.facebook.com/#!/pages/Zlato-jabolko/302093219911515

    OdgovoriIzbriši
  9. veš kaj, matilda, ne. da te ne bom okregala, ker to tko mimogrede pripopaš.

    se slišva na mejlu, porkamadona!

    OdgovoriIzbriši
  10. uuč:IIII
    zdej šibam v delavnico dobrot, pol ponoči pa ti pišem:*

    OdgovoriIzbriši
  11. Pri nas domujeta dve iz te fine zbirke, ena manjša za mojo črno in en večja za moževo belo kavo. Polepšata dan!

    OdgovoriIzbriši
  12. ful lepo!!! Enga Cankarja bi blo prow fajn met ker imava na isti dan rojstni dan. :))
    Prtiček s srčki imam pa tudi jaz... mi je tolk kjut, da si ga skoraj ne upam uporabljat... :)

    OdgovoriIzbriši
  13. V internetni trg.ni videti Cankarja. Na en mail sem pisala,pa ni nobenega odg.Ali si ti v kontaktih s to ustvarjalko?Hvala in lp

    OdgovoriIzbriši
  14. Ahhhhhh, to, da pa Ivan in Mr. Darcy obstajata, pa sploh nisem vedela... Najdžazne šalce. Kako bo to lepo pasalo v mojo novo, bodočo kuhinjo.

    OdgovoriIzbriši
  15. Dracy <3 :)
    Ja, lušna sta Rozi in Ivan pri makaronih.
    Rozi (skozi zobe, polglasno): "Dobr zgledajo. Sam ne smem. Sam so lepi. Pa dišijo. Nee, sem rekla, da ne bom. Sam bi. Zakaj morjo tko dobr zgledat!? grrr..."
    Ivan (nonšalantno, zavije z očmi): "Ah, babe."

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.