SLIDER





KAM NA KAVO? / ZVEZDA DELI

Tokratni Kam na kavo? bi se lahko glasil tudi Kam po sladkarije?, saj je Zvezdin Deli večinoma namenjen prav sladkim dobrotam. Ker pa lahko poleg škatle makarončkov ali kosa najljubše torte s seboj odnesete tudi lonček kave, ta ljubek lokal na Wolfovi ulici v Lljubljani uvrščam kar sem.
V predprazničnih in prazničnih dneh je izložba Delija postala pravljična vas v malem. Hiše iz medenjakov, makaronov in beljaka so vabile poglede mimoidočih in če zraven stoji še preproga sladkih francoskih piškotkov vseh barv, te kar samo vleče k vratom. Če bi radi posedeli dlje, stopite raje k sosednjim vratom v kavarno Zvezda, v Deliju pa si lahko dobrote izberete za domov. 
Nimajo pa le sladkih dobrot, temveč lahko prigriznete tudi kakšno žemljico ali pa greste tja po malico - sendvči, solate, sadje ... Pa dober tek! :)
 *objava ni naročena ali plačana

10 komentarjev

  1. mene odbijajo tiste podivjane barve makronov. po pravici povedano se mi vedno želodec obrne, kadar grem tam mimo : (

    lp
    Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Res so imeli pravljično in pisano izložbo decembra, se mi pa zdi Urškin pripis malo grob. Makroni so takšni in drugačni, tudi pri slovitih Laduree, če nam okus ni všeč, velja - govoriti o obračanju želodca je pa malo nepotrebno in pretirano. Meni tudi ni najbolj prijetno v mesnici, komu drugemu v ribarnici ... za hrano gre, vendar.

    Nisem pa videla niti vedela za kruhke in kavo, bo treba kdaj oči odmaknit od sladic :)

    Pa srečno in sladko leto vsem Pepermintovim bralcem!

    OdgovoriIzbriši
  3. In Katji seveda - še veliko dobre volje in energije, da nas boš še naprej razvajala z objavami, idejami in lepimi fotkami!

    OdgovoriIzbriši
  4. ooo, cuker mi je padel na minus.
    bi bila zadovoljna tudi z enim princeskrofkom :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Deli sem občudovala le z nosom na šipi...ni bilo volje ne časa za vstop (ste že poskusili?) sem pa namesto tega zavila v bistro...in odšla zmešanimi občutki. Postrežba - ravno prava, hrana - prezdrava za moj okus;D (ziher zdravo, ampak ne žmohtno...beri: za vsakdanjih obrok ravno prav), ambient - manj je definitvno več!

    OdgovoriIzbriši
  6. Mmmm, meni se pa ravno v ustih topijo njihovi vaniljevi žepki z marmelado, ki smo jih dobili za darilo. Njama. :

    OdgovoriIzbriši
  7. Amazing... v Zvedzdo me nikoli (razen z izjemo zadnjič za novo leto) ne zanese, vem pa, da jo bom šla tokrat ponovno obiskat. Super fotke!

    Katja, želim ti zanimivo bloganje še naprej :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Mmm, mene pa velikokrat zamika kakšna dobrota, res pa je bolje, da si jo privoščim le sem in tja :-) Po malem, da je za gušt.

    Lepe fotke, sem jih videla že v Ambientu. Pridna, kaj naj rečem!

    OdgovoriIzbriši
  9. Katja, še naprej tako blogaj in srečno.

    OdgovoriIzbriši
  10. zvezdin deli bi na vratih moral imeti opozorilne napise...
    ...ali pa sem samo jaz slabič, pa se ne morem upreti dvanajstim barvam makarunčkov

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.