SLIDER





AH, TE GRADBENIŠKE ZADEVE!


Okej, ne vem, kaj je z mano in vsemi temi zidarskimi/lesarskimi/delavniškimi zadevami, ampak vedno znova se zaljubljam vanje. Naj vas samo spomnim na lesene palete ali peg board ... Prve mi domadoma že leta služijo kot postelja, drugega mi še ni uspelo narediti. Tu je še moja dilema o clothing racku, se je spomnite? No, to je rešila mini kvadratura mojega domovanja, ker zanj preprosto ni prostora:) In zdaj so očitno na vrsti armaturne mreže? Ampak jaz res ne maram armaturnih mrež, spominjajo me na betoniranje in na vse prikolice betona, ki ga je treba namešat, vse litre vode, ki jih je treba znosit k mešalcu itd. In te mreže so ponavadi grde in rjave in zarjavele in še težke povrh. Ja, ja, ja, a poglejte to, ki služi kot wall display, mar ni krasna?

... Upam, da naš oči ne bere Peperminta, ker bom eno mrežo (ziher imamo kakšno okoli hiše, pri nas se vse najde) skrila za garažo. Ne mu povedat, a prou? In klik za še en luškan primer, kako eno zarjavelo mrežo spremenite v kul dodatek za dom.

5 komentarjev

  1. Zanimiva ideja, morda malo nevarna :) Mrežo bi bilo potrebno razrezati, običajno se dobijo večje, ki bi se upognile, če bi jih naslonili na steno. Si bo treba zapomniti merilo 5 kvadratkov očitno he he. Lp Miha

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne bomo očiju povedal ;) A veš, kako je pri nas zabavno, ker imamo v firmi delavnico in jaz vse sorte domov znosim (odrezke pločevine, razne dilce, matice...) oči se pa križa, ko novo 'smet' prinesem. Čeprav se mi zdi, da imam hrčkanje po njem ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. uau, zdaj vem, kam pospravit čevlje s peto :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Si pač za industrial chic:) Tole je resno kul! In posteljo imaš iz palet? Joj, to bi rada vidla! Tud meni so palete blazno kul. Kje si jih pa nabavla, a okol hiše?;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zulejka, najbrž sem res :) Ko bom nekoč živela v večjem prostoru, si bom dala duška hihi. Palete sem kupila čisto nove pri družinskem prijatelju, ki se ukvarja s prevozništvom lesa. Mislim, da je bila ena 20€.

      Izbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.