SLIDER





PEPERMINTOV 4. ROJSTNI DAN

Ah, moj Pepermint. Štiri leta te imam in minila so kot bi mignil. Štiri leta lepih reči, samih krasnih ljudi in poznanstvev, čudovitih priložnosti, ustvarjalnih uric, obiskov razstav, dogodkov, lepih prostorov, fotografiranja. En mini blog, ki spremeni  življenje, čisto zares, z drobnimi premiki, pa vendarle. To, da ga ima rad še kdo (viiii:), mi pa itak pomeni največ. 

Pepermintov rojstni dan, ki je 25. maja, bom proslavila z druženjem pod drevesi. Pepermintov piknik se vrača! Za zdaj je plan takle: sobota, dopoldne, park Tivoli ali Botanični vrt v Ljubljani. Podrobnosti sledijo. Toplo vabljeni vsi zvesti Pepermintki, zaradi lažje organizacije pa lepo prosim, če se lahko tisti, ki bi prišli, do te sobote, 18. maja, pofočkate na mejl (glej zavihek kontakt zgoraj desno). Hvala!

19 komentarjev

  1. Uau, bom čestitala kar tebi, Katja:

    - za to, da si se sploh domislila Peperminta,
    - za vse čudovite objave,
    - za vse informacije o zanimivih dogodkih,
    - za vse predstavitve domačega oblikovanja (za to so ti najbrž hvaležni tudi vsi ustvarjalci, ki si jih predstavila tu), predvsem pa za
    - tvoj čas.

    4 leta pomenijo tudi veliko dela, ne glede na to, kako je blog lahko v veselje. To je ravno en faks, in ti si tega izdelala z 10 :D

    Še na mnoga, mnoga leta. Pepermint, radi te imamo! ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Katja, čestitke za štiri svečke navdihujočega peperminta, ki je vedno tako lep, sproščujoč in barvit. Letošnje praznovanje bom preskočila, pridem na 5. rojstni dan;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oproščeno {če sem prav razbrala, imaš več kot dober razlog:)} in zmenjeno za naslednje leto! :D

      Izbriši
    2. ja, s pepermintkom bova imela enak datum za nazdravljanje obletnicam:)

      Izbriši
  3. Čestitke, Katja! Hvala za vse čudovite objave, reportaže, kolaže (pa še rima se) in fotografije. Radi te imamo, čist zares! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse vse najboljše Pepermintku! Da bi še naprej tako lepo obarval naše prenatrpane dni in nas navdajal z inspiracijo. :)<3

    OdgovoriIzbriši
  5. madonca, imam občutek, da si pri nas in z nami od zmeraj, toliko lepega, zanimivega, kreativnega, dekorativnega si nanizala. to bi bila ena debela kofi tejbl knjiga <3 bravo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čestitke, Katja in hvala ker nas tako pridno razveseljuješ :)
    še na mnogo let :)
    čin čin in se vidimo v soboto!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz se pridružujem čestitkam! Pepermint je enostavno SUPER. Vse najboljše in še na mnoga leta! ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse najboljše in še na mnoga leta! :) Pepermint je bil eden od povodov, da sem še sama odprla blog.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pepermint, vse najboljše in hvala za sveže ideje, čudovite fotografije in gojenja ljubezni do detajlov - tistih majhnih stvari v življenju, za katere ugotoviš, da sploh niso majhne, ampak pomenijo življenje samo. Čin! Še na mnoga leta!

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse najboljše in še veliko inspiracij. Pa hvala, ker mi lepšaš in barvaš dneve!

    OdgovoriIzbriši
  11. Vse najboljše, pepermint, še na mnoga zdrava leta!
    Ne listam redno po časopisih, ne gledam vsak dan poročil, ampak pepermintovih objav pa nikoli ne zamudim. Bonbonček, ki mu ni para.

    OdgovoriIzbriši
  12. katja, moram ti čestitati za tako lepo obletnico tako lepega bloga! Si neverjetna oseba (čeprav te ne poznam osebno), ki z blogom lepša dneve marsikomu v tej deželici. Ne bom nikoli pozabila, da si mi namenila čudovito objavo+čestitko ob moji poroki na tem čudovitem blogu...res si pozorna in čuteča! Hvala, da nam lepšaš dneve in trenutke! Vse dobro še naprej, veselimo se s teboj!
    Na pikniku me žal letos ne bo, enkrat bi pa vseeno rada že prišla! Next year? ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Huh, tudi jaz bi z veseljem prišla na piknik, pa grem žal ravno na 25. maja na poroko. Bom pa v mislih z vami pihala svečke za Pepermint in se vidimo na 5. rojstnem dnevu.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.