SLIDER





KAM NA KAVO / ISABELLA

Pošna ulica 3
Maribor
~
Po - Če: 8:00 - 0:00
Pe: 8:00 - 2:00
So: 9:00 - 2:00

Isabella je bila na vrhu mojega seznama "naslednjičvMB" že dolgo. No, odkar sem bila tam nazadnje. Priznam, da sem si jo predstavljala drugače. Malce bolj razsuto {se opravičujem, ampak sklepala sem le po fotkah na FB}, pričakal pa me je krasen bistro v barvah in detajlih, ob katerih mi zaigra srce. Belo pohištvo, roza blazine, cvetlično blago, zenfast naslanjač, tabla + kreda, zlizan pod, belo pobarvana stena iz zidakov. Naročila sem šveps, zraven pa prijazno dobila še tortico. In to kakšno! Mmm. Čeprav je bila zelo čokoladna, ki jo je, s kupčkom smetane, jedla K., tudi fina, je bila ta še 3x boljša. Hint za vse, ki boste obiskali ta prikupen lokalček. V Isabelli je skoraj greh, da bi naročili le kavo. Slastni sendviči so vabili iz vitrine, ko pa so mimo mene nosili solate, mi je bilo kar malo žal, da sem nedolgo nazaj jedla slastno kosilo pod Pohorjem. Saj veste, mora kaj ostati za naslednji obisk.  Isabella in Poštna ulica sta me prav razvedrili. Res je lepo biti v mestu, kjer nisi ravno vsak dan ali vsak konec tedna in uživati v novem ambientu. Toplo priporočam!

11 komentarjev

  1. Sploh tapete so krasne :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, koliko stvari se je spremenilo odkar sem se izselila iz Maribora. Jutri grem gor na obisk in že komaj čakam sladoled v Illichu ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo končno tudi MB! Lepo :) Isabella je pa itak zakon-pravi evropski lokalček, hihi. Pridi še kdaj ''k nam''. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Julie, joj, veš kako redko kam grem. Z nekdanjo cimro sva se po moje 2 leti menili za obisk :)Naslednji cilj - Morje ali Gorenjska. Vodiče že imam izbrane :)

      Izbriši
  4. Super! Katja, hvala za idejo za izlet. :) V soboto je na vrsti Maribor. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Isabella je res prisrčen lokal. Ne samo sladice, tudi solate imajo izredno dobre.

    OdgovoriIzbriši
  6. Tortica z gozdnimi sadeži, njihova hišna sladica, je resnično božansko vrhunska. Prisežem (in sem velik komplikator), da je moja najljubša.
    Solate in juhe se pravtako splača poskusiti.
    Ahh, že vidim, da bom morala v kratkem tja:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Res obožujem tvoje "kam-na-kavo" objave :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja, merci. Upam, da so tudi koristne in da si kdo pa res reče: No, pa pojdimo danes v Isabello namesto v ...(vstavi klasično izbiro:))

      Izbriši
  8. kašna je poštna solata? vsebuje pozdrave in poljube? ;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.