SLIDER





THE WOODIEFUL CHAIR • LESENI STOLŽEK NA KICKSTARTERJU

Mlada industrijska oblikovalka Klavdija Jarc je leseni večnamenski stolček zasnovala še kot študentka in z njim požela zanimanje obiskovalcev oblikovalskih dogodkov in sejmov. Po mesecih priprav je konec aprila zaživela tudi spletna kampanja na Kickstarterju.


Z njo razigrana, a odločna ekipa promovira inovativni izdelek in išče podporo za proizvodnjo tega ličnega in vsestransko uporabnega kosa pohištva. Stolžek oziroma The Woodieful Chair, kot ga je Klavdija z ekipo poimenovala za tujino, uporabniku ponuja številne možnosti uporabe.

PARKIRIŠČE ZA LONGBOARD ALI POLIČKA ZA VINILKE
Lahko je stol, klubska mizica, nočna omarica, stojalo za revije, knjige, gramofonske plošče ali dežnike, polička za čevlje, celo parkirišče za longboard :)  

"Primeren je tudi za majhne bivalne prostore in je idealna rešitev za vse, ki radi pogosto preurejate videz svojega doma,"  pravi oblikovalka Klavdija Jarc.


Stolžek je izdelan iz bukovega lesa, ki slovi po trajnosti, odpornosti in prijetnemu videzu.  Težak je le 5,6 kilograma, meri pa 40x40x40 centimetrov.  Stolčki so izdelani v Sloveniji v delavnici Grege Trčka. 

Ekipo Woodieful in njen stolžek lahko na Kickstarterju podprete še do 25. maja. Najdete jih tudi na FB + Instagramu + YouTubu

Foto: Nejc Puš


Ni komentarjev

Objavite komentar

© PEPERMINT • Theme by Maira G.