SLIDER





r a š i c a

zelo lepa kampanja za kolekcijo jesen/zima 10/11. narodna univerzitetna knjižnica je ponoči očitno nadvse romantičen kraj (če že podnevi ni, vsaj za študente ne:).
kolekcijo sta oblikovala nataša hrupič in mihael jamšek, fotografije so delo aljoše rebolja. prelepo! toplo priporočam tudi ogled fotografij za r exclusive. za to linijo oblikuje zoran garevski.  in še pripis: čudovit filmček s fotošutinga, ki sta ga posnela miha matevžič in uroš žuraj, si lahko ogledate tule.

6 komentarjev

  1. Zelo fino...že skoraj Anthropologie

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepe pletenine in zanimivo izbran ambient. Ampak zakaj mora biti manekenka spet tako anoreksična? Saj študentke lahko tudi kaj pojejo :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. meni se ne zdi anoreksična, so še bolj koščene punce out there. to je pač biznis in mislim, da bi se ljudje morali malo manj s tem ukvarjati. baletke in plesalke so tudi skini, pa jim noben tega ne očita. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsak se pač ukvarja s tistim, s čemer mora opraviti... Nikomur ne očitam njegovega videza, samo ne razumem, da je pretirana suhost lahko komu lepa. Zato sem vprašala. Očitno je :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. okej, samo tale konkretna punca se meni ne zdi pretirano suha. suhcena je. ljudje smo vseh sort in oblik. nobena skrajnost pa ni lepa, največkrat tudi naravno dosežena ni. to se pa najbrž vsi strinjamo. :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.