SLIDER





POGRINJEK / BREZA

nedelja, 30. december 2012

Breza, najbrž moje najljubše drevo. Drugačno, nežno, z drobnimi vejicami, ki so kot lasje. In seveda z najbolj lepim lubjem. Mlade veje so bele, z redkimi sivimi lisami, medtem ko je lubje na deblu razpokano od mnogih let in pokaže tudi svojo temno plat. Očiju sem dolgo težila, da mi razreže eno poleno in zadnjič me je na stopnicah res pričakala škatla s centimetrskimi kolutki. Aaaaa, kako je to lepo. Sem kar en pogrinjek naredila na zdaj že slavni dili pred hišo. Čeprav samo za nekaj fotk. Ampak jaz bi to počela kar naprej :)

PRAZNIČNI POGRINJEK

nedelja, 23. december 2012

Pri nas že od jutra sije sonce. In ni tako zelo mrzlo. Za razliko od mnogih nimam nič proti temu,da za božič ni snega. Tako lahko vsaj v miru fotkam na prostem na provizorični mizi (na zidarski kozi), da se malo kregam z mačkami in bentim čez veter. Če povem po pravici, me to zelo pomirja. Tako, en gozdni praznični pogrinjek. Macesnovi češarki na lepih vejicah z bunkicami, kozarčki, napolnjeni z lešniki namesto svečnika. Drugače pa na naši mizi ni prostora za take drobnarije in finese, osem nas je in sploh si ne predstavljam, da bi imeli na mizi sem in tja postavljene storže. Haha, si kar predstavljam očijev pogled :D

TOPLE, VESELE IN PIŠKOTOV POLNE PRAZNIKE VAM ŽELIM!

p.s. upam, da je Matjaž prebral do konca tole objavo, kajti on je ta, ki dobi Helenin paketek :) Morda je 7 zanj res srečna številka, morda je žreb ciljal na edinega fanta, ki je sodeloval v giveawayu ... Skratka, Matjaž, prosim, da mi na mejl (kontakt zgoraj desno) pošlješ svoj naslov. Ostali pa poskusite v novem deljenju darilc, ki se začne že jutri :)

NA OBISKU / HANDMADE IN MOSTE

sreda, 19. december 2012

V Handmade in Moste HQ sem se oglasila prejšnji teden, saj sem ju morala izprašati za njun portret. Parket v domu Mojmir je najlepše barve in svetloba, ki se nabere v stanovanju, ko posije zimsko sonce, je prelepa. K&K sta nadvse gostoljubna in jaz bom že našla kakšen razlog, da spet kaj pridem naokoli :) Če ne bo prej Klara naokoli hodila v ročno sešitih usnjenih čeveljcih ali pa bo dvorišče dobilo tisto osvetlitev z dna njunega HIM plana. Morda bosta lahko povedala novo zgodbo o iskanju lesa prek Bolhe ali pa pokazala kak nov projekt. Za njuno stanovanje ali za vse nas.
© PEPERMINT • Theme by Maira G.