SLIDER





CAFFEINE HOURS / II.

Ta četrtek, 5. julija, se bodo na dvoriščih Metelkove zgodile druge kofeinske urice / CAFFEINE HOURS, enodnevni festival, ki prevprašuje sedanjost in prihodnost 'mini' tiskanih medijev. Od 17. ure dalje se boste lahko sprehodili med stojnicami neodvisnih ustvarjalcev, oblikovalcev in umetnikov in z njimi poklepetali, jih povprašali kaj o njihovem delu, jih spoznali in seveda tudi kupili kaj papirnatega in nepapirnatega (tisk ima namreč mnogo medijev) zase. 

Organizatorji niso pozabili niti na predavanja - pričela se bodo ob devetnajstih - ob katerih se bodo govorci in poslušalci spraševali, kaj v prihodnje čaka medije, kot sta tisk in internet in predvsem tiste, ki oba uporabljamo vsak dan pri svojem delu, komunikaciji in izražanju. 

Po pogovorih se boste lahko okrepčali ob večerji, kot pa se za urbani festival spodobi, se bo večer zaključil s koncertom. V tem primeru tremi nastopi. V Menzi pri koritu bodo nastopili  Emperor X (indie/pop-rock iz ZDA), Guess What? (space/jazz/rock iz VB) in Orchestre Du Montplaisant (jazz/world/rock iz VB). Vstopnice za koncert so že v prodaji (predprodaja 6€, na dan koncerta 8). 

2 komentarja

© PEPERMINT • Theme by Maira G.