SLIDER





PEPERMINTOV PIKNIK - nekega sobotnega popoldneva

tako, mimo je! :) kljub grmenju in grozeče črnim oblakom, ki so se proti tivoliju zgrinjali prav z vseh smeri neba, smsih, ki so sporočali, da v domažah divja nevihta, klicih, da tudi v medvodah ne kaže nič bolje, poročilih o slabem vremenu od vsepovsod, so naše dekce pod razvejanim hrastom (in zastavicami) ostale suhe. 
res zelo sem vas bila vesela, vsakega. novi obrazi, nova imena (še dobro, da sem prinesla kartončke, da smo si pripeli imena, jaz, zmedena, kot sem bila, bi brez njih totalno pogorela:), znanci in neznanci z blogov, komentarjev,... jutri prilepim še slikce z naše izmenjave darilc in vse lepo naštejem, da si bomo dodali nove bloge v blogrole in vedeli, kdo je pravzaprav bil kdo. 

hvala vsem za obisk in lepo popoldne! pa za vse dobrote, ki ste jih prinesli in vaše čudovite izdelke za pepemintov srečolov. :) upam, da ste domov odnesli lep spominček. pa še kdaj, a ne?

10 komentarjev

  1. Luštno je bilo :) Sploh ne vem, kdaj so minile urce v prijetni družbi, pa čeprav nobene prej nisem poznala v živo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu...fajn fotke :)
    Še enkrat hvala za vse...za tak lep sprejem, knjigico in seveda organizacijo vsega. :) Sem že napovedala, da vrnem(o) enkrat na našem koncu...če boste le hoteli pridet ;)

    Komaj čakam, da polinkaš vse, ker je bilo žal premalo ačsa, da bi z vsemi počvekala in se spoznala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Oh, dekcanje v Tivoliju konkurira Hajd parku, obdarovanjd pa boho-šik kliki, skratka mislila sem na vas in odganjala dež:) Moje darilce je spravljeno do naslednjega druženja.

    OdgovoriIzbriši
  4. jaaa, super je blo! fino je, ko blogi dobijo obraze :)

    OdgovoriIzbriši
  5. z veseljem še kdaj :)
    prijetno je bilo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo ste se imeli!!! :)) Res mi je žal, da nisem mogla prit. Komaj čakam na naslednji piknik ali karkoli podobnega :).

    OdgovoriIzbriši
  7. Se pridružujem ostalim komentatorkam - bilo je fino in fajn. Pa še kdaj...

    OdgovoriIzbriši
  8. Res je blo luštno! Hvala za druženje in za organizacijo, seveda!

    OdgovoriIzbriši
  9. Oh, vam kar zavidam, tako ste se imeli lepo. Vse pohvale za organizacijo, ker izgleda, da ste res uživali :) na prihodnjem bom pa tudi jaz, tale je šel na žalost mimo

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.