SLIDER





BI-KO-FE DRAŽBA!

To nedeljo, 9. oktobra, bo v Bikofeju na ljubljanski Židovski ulici  potekala dražba starega pohištva, prenovljenega v slogu tega lokala. Pri projektu poleg Bi-Ko-Fe tima sodelujeta še kreativna kolektiva Rompom in Multipraktik, k sodelovanju pa so povabili ustvarjalce iz sfere oblikovanja, ilustracije in mode, ki so izbranim kosom nadeli svoj unikaten pečat. 
foto: Tilen Sepič
Pohištveni kosi, ki so jih polepšali Aljaž Košir - Fejzo, Davorka Požgan, Mina Fina, Kitsch-Nitsch in David Krančan, bodo na dražbi od sedemnajste ure dalje, na ogled in preizkus udobnosti pa bodo na voljo celo nedeljo. Kot se za dražbo spodobi, morate nanjo priti pravočasno in si z registracijo zagotoviti licitacijsko številko in svoj sedež. Dogodek bo spremljala tudi glasba, zatorej bo sigurno fino!

3 komentarji

  1. uh, če bi bila v Lj in bi rabla nov kos "hudega" pohištva bi dražila časopisn "košek" in "mali" predalnik...super iniciativa in seveda fensi ideja!

    Zdaj pa še poziv za BIKOFE..Zadnjič sem si zaželela enega bikofejevskega zajtrka (beri jutanja kava, da zberem misl na uličnem podestu)...odločila sem se, da kave definitivno ne bom zaužila nekje, ker diši po lulanju...pa še sedela se,m kar nekaj časa in vihala in razmišljala al bi al ne bi, pa še malo vohala, pa pol me še ni nihče povohal, pa sem si rekla ...mah, morda pa je to znak, da je potrebno začet lep dan tam, nekje drugje). Ziher je bilo naključje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čist hudoooo :) in všeč mi je, ker so cene ubistvu dostopne, pa čeprav so unikati...mi je pa najbolj všeč ta prvi stolček :)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.