SLIDER





LONDON // RAZSTAVE

spodnji dve fotki / Tjaša
Jaz sem punci "zvlekla" v Tate Modern med presekane teličke in frfotajoče metulje Damiena Hirsta, onidve pa mene v Design Museum na retrospektivno razstavo Christiana Louboutina. Petke, petke, petke in hologramirana Dita Von Teese, v katero smo vsi malce očarano strmeli eno minuto, ostali dve pa je bila že zeh zeh. Na vrhu muzeja je še malo manj pregledna razstava Designs of the Year (tista z olimpijsko baklo in Katino poročno obleko, od katere je razstavljen samo čipkast osnutek), kjer je najbolj trapasto predstavljen ravno slovenski izdelek. Pipistrelovo letalo na "plakatu" iz dveh A4 listov, pod njim pa stol. 

Muzejske trgovine me bodo spravile na kant. Printi, plakati, zavijalni papir, postcards, jaz ne morem brez tega ven. Čeprav mi je to uspelo v muzejski trgovini Victorie&Alberta, za kar mi je seveda še zdaj žal. Pa kupila sem si Hirstove pikice, ki so vseeno meni najljubši del njegovega opusa, morskim psom, tabletam in metuljem navkljub. Da ne govorim o vseh knjigah, ki bi jih imela. Ah!

1 komentar

  1. Poročila z razstav, ki jih nisem obiskala, so zame med najbolj priljubljenimi in zaželenimi vsebinami na blogih. Tako da hvala za tale zapis.

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.