SLIDER





E2RD

Gosposka 34
Maribor

Eden tistih prostorov, ki Mariboru dajejo utrip, kakršnega si takšno mesto zasluži, je galerija E2RD, ki ga vodi oblikovalka nakita Bojana Kovačič Zemljič. To ni ne prodajalna in galerija modnega nakita ter umetniških del, je tudi prostor, kjer se odvijajo ženski večeri, literarni popoldnevi, v ozadju za žaluzijami, pa vseeno ne preveč skrit, pa je tudi Bojanin atelje. Sredi prostora kraljuje velika bela gugalnica {ki je moja 50ka ni uspela ujeti v vsej veličini, klik za boljše fotke}, tapete mu dajejo poseben pečat, meni pa so bili od vsega najbolj všeč kupki modnih revij, ki služijo kot podstavek za nakit in dekoracijo. Da se res ve, da je tu doma moda. Pa ozrite se v strop, ko boste tam!

3 komentarji

  1. Pa saj ne morem verjet. Živim v Mariboru. Vsaki dan se sprehajam po teh uličicah (pa znam opazovat) in zdaj gledam te fotke.. Pa si mislim, pa kje je to v Mbu? Prvič vidim. Želim ti povedat, da še večkrat pridi k nam.
    Super nakit!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evelina, saj nisi edina :) Tudi moja cimra, pri kateri sem bila "na počitnicah", ni poznala trgovinice, niti Isabelle, za Salon pa je tudi prvič slišala.

      Po moje si na svoje mesto preveč navajen, vse se ti zdi enako. Moraš iti kdaj na sprehod kot turist, s fotoaparatom. Vidiš čisto druge detajle :)

      Pridem še, obvezno.

      Izbriši
  2. Ooo, jaz pa trgovinico poznam, že odkar se je v Mariboru odprla :) Vsako jutro, na poti iz študenta na faks, sem postala pred izložbo. Vesela sem te objave, saj mi vzbudi marsikatere študentske spomine ;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.