SLIDER

THAT HAPPY DAY // POROČNA FOTOGRAFIJA

Pomlad je tu, z njimi pa tudi pomladne poroke. In potem poletne, jesenske, zimske. Ah, ta ljubezen :)  Poroka je za marsikoga eden najlepših dni v življenju, zato želimo na ta dan ustvariti kar največ spominov. Ker pa spomini bledijo, nam pri tem pomagajo fotografije. Tokrat predstavljam THAT HAPPY DAY. Jani in Jernej sta mlada fotografa, ki sta v svoje objektive ujela že marsikaj, za skupen projekt pa so bile krive prav poroke. Ko sta razmišljala, kako bi svojim parom predala fotografije, sta se želela oddaljiti od klasičnih cedejev, linkov do dropboxa in podobnih nič kaj romantičnih in estetskih načinov. Tu je v igro stopila še Tina in skupaj so ustvarili embalažo, ki jo podrobneje predstavljam v tej objavi.  
Lepo je, ko mladoporočencema ni treba skrbeti, kako bosta fotografije poročnega dne podarila bližnjim ali kako jih bosta shranila v svojem domu. Albumi, oviti v platno, so tako res preprost, a tako zelo fin način za ujete spomine. Pri teh That Happy Day sodeluje s Kala Albums, par pa lahko sam izbere tudi barvo platna, ki mu je najljubša oziroma se najbolj ujema s temo njune poroke.  Rustikalna platnena vrečka je pika na i.
Prav posebna pa je škatla, v kateri so spravljeni spomini. Embalaža je izdelana iz kartona in ima dva predala. V enega se prilega poročni album, v drugem so spravljene že razvite fotografiije, lesene ščipalke in vrvica (da lahko fotografije obesimo na vidno mesto), USB ključek, vizitka in zahvala. Embalažo pri That Happy Day prilagodijo barvni temi poroke, kar sploh ni težko, daj je vsaka škatla potiskana ročno. Vidite ta zanimiv moder vzorček, ki prekriva karton? Spominja na čipkasto podvezico, vzorec pa s pokrovom delno prekrijemo. Na pokrovu pa je natisnjen tudi logotip THD, izdelan z lesorezom.
Kaj naj rečem - med fotkanjem sem zelo uživala. Okoli porok pač veje nek poseben filing, tudi če ne gre za tvojo, tudi če ne gre za poroko koga, ki ti je blizu. Izjemno čustvene trenutke je zahtevno in odgovorno ujeti "za zmeraj", ampak to počne vedno več ljudi, vedno več poročnih fotografov. Zato se mi zdi še posebej pohvalno, da fotograf po poroki in obdelanih fotografijah s svojim delom ne zaključi, ampak premisli tudi o tem, kako bo svoje delo mladoporočencema predal. Paketek That Happy Day je krasno in vznemirljivo presenečenje, obenem pa lično zapakirani spomini na en lep dan.
 That Happy Day lahko spremljate tudi na FB, če pa načrtujete poroko (čestitam!) in iščete poročnega fotografa, lahko Janija in Jerneja dobite na info@thathappyday.com

*Samo da veste, objava ni plačana. Čeprav fanta obveščam kar javno: vaju pokličem, ko bo ohcet ;)*

8 komentarjev

 1. Kako imenitna ideja! Polna ljubezni, čutnosti in estetike!
  Upam in verjamem, da J&J s to idejo uspeta!

  OdgovoriIzbriši
 2. Zelo lepo. In mislim, da tvoja predstavitev stane več kot marsikateri oglas. Si That happy day potem res zasluži objave.

  Moja poroka je sicer že mimo, fotografije so res njen pomemben del in ni mi žal denarja za fotografa. Več pozornosti bi morala posvetiti tistim drobnim estetskim detajlom, zaradi katerih bi bile fotografije še lepše.

  Srečno vsem!

  OdgovoriIzbriši
 3. Bi se še kar enkrat poročila:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja, saj res ... zakaj pa ne Tistega lepega dne!
  :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Zakaj bi kogarkoli motila anglescina? Mogoce pa fanta zelita delati tudi v tujini. A naj potem naredita se en brand? Wake up...

  OdgovoriIzbriši
 6. Zakaj bi kogarkoli motila anglescina? Lahko da fanta zelita delati tudi v tujini. A naj potem cez cas naredita se en brand? Wake up...

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.