SLIDER





DIY // DARILNE VREČKE

Na Instagramu sem začela z novo serijo preprostih DIY projektov, ki jih lahko prikažem v štirih sličicah. Ne morem si kaj, da jih ne bi delila tudi na Pepermintu. Je namreč res hiter način, kako iz običajne papirnate vrečke v le nekaj minutah ustvarimo nekaj ličnega, posebnega, novega.

VREČKE ZA POMLADNA DARILCA

1 / Potrebujemo: papirnate darilne vrečke, ostre škarje in poljubno blago. Jaz sem izbrala cvetlične motive - za pomladna darilca.
2 / S papirnatih vrečk odrežemo obstoječe ročaje in iz blaga izrežemo približno enako široke, a precej daljše trakove od teh, ki so bili na vrečkah do zdaj. Nekaj dodatnih centimetrov namreč potrebujemo za vozel.
3 / Trak blaga s pomočjo pletilke ali česa podobnega napeljemo skozi odprtine. Na notranji strani vrečke blago zavozlamo.
4 / Da bo bolj zabavno, izberemo različne kombinacije barvnih vrečk in vzorcev blaga.

4 komentarji

  1. Lušno. Isto reč lahko narediš potem še iz jute/vrečevine (ki super klapa s svilenim blagom), iz običajnih šrknic) z nekaj malega pomoči šivalnega stroja pa tudi iz starih zaves, ki so jih hoteli zabrisat stran... u, to bi bila napaka :) Super DIY, spremljam, prosim ne nehaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, super! Všeč mi je ideja DIY v 4 sličicah. Škoda, da me instagram vedno zafrkava in ga trenutno sploh ne uporabljam...

    OdgovoriIzbriši
  3. Katja, luštno! Zelo!
    Hvala! Že delam...
    Pozdravček!

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.