SLIDER





SHIT, BABY! • NE POVSEM VSAKDANJE SKODELICE


Po nekaj ne-tič-ne-miš tednih se počasi spet vračam v stari tempo, tudi z objavami na Pepermintu. Oblubm. Ko sem ga pred meseci spet zagnala, sem se dogovorila s seboj, da nič na njem ne bo napisano na silo, pod težo razporeda objav ali drugih pravil. Kljub temu pa se mi zdi, da bi mi kdaj že navsezgodaj zjutraj ali pa sredi dneva, ko potrebujem eno mini spodbudo, prav prišla takšna skodelica, tale ja, ki jo vidite zgoraj na fotki. Za en reminder. Boss? Jap. To sem. Pa še na stojalu pred dvigalom v službi sem naletela na revijo Direktor, hihi, en znak več.
Skodelice, črne kot moje najljubše kavbojke ali, bodimo iskreni, večina omare, imajo dvojni podpis. Minimalistične, seksi črne skodelice si je zamislila Silvia Jerman Geelen za svojo blagovno znamko SISI, po njeni zasnovi pa jih je izdelala hrvaška lončarka Marina Marinski

O novi, sveži Sisi ste lahko že prebirali v objavi o Silvijinem domu v Amsterdamu. Z novim začetkom so vzklile tudi drugačne ideje in tako je, pravi Silvia, "želela narediti nekaj samo za Sisi". Ker so ji ljube prav stvari za dom, je začela s skodelicami.
"Vsaka je narejena ročno, tako da se med seboj malo razlikujejo po obliki in velikosti. Tudi barvane so ročno, kar se vidi tudi na skodelicah. To jim nekako daje svoj čar. In seveda tudi ceno."

Kot da skodelice ne bi bile posebne že po obliki in barvi, so tu še vanje vtisnjene besede, ki jih  je Silvia izbrala po občutku, s čim se ljudje povežemo. "Vključila sem besede, ki nam večkrat na dan pridejo v možgane, pa si jih ne upamo vedno povedati na glas, ker smo 'kulturni' ljudje, a ne," pravi Sisi.
Zanimivo, čeprav malce ostre, močne besede večkrat zadržimo zase, so skodelice z napisi fuckers, que le fuck, ass, shit, so sexy in lovers pošle veliko hitreje kot tiste z bolj nežnimi besedami mom, angel, baby, princess, breath, queen.

Silvia razkriva, da je serija črnih skodelic le prvi korak k izdelavu blagovne znamke Sisi. Loteva se novih projektov in ne le sebi, ampak vsem nam, polaga na dušo: "Vse to so poti, izkušnje in čudovito je hoditi za srcem." Pa tudi, če med potjo stokrat rečemo shit ali baby


Ni komentarjev

Objavite komentar

© PEPERMINT • Theme by Maira G.