SLIDER





i k a

In še zadnja v vrsti lepih trgovinic, ki sem jih obiskala prejšnji teden - Ika, trgovina z izbranimi izdelki slovenskih oblikovalcev. Ika je lepo urejena in prostorna prodajalna, polna izdelkov vseh možnih materialov in tehnik. Keramika, uporabni in dekorativni izdelki za dom, nakit, oblačila in modni dodatki in še mnogo ostalih drobnarij, ki polepšajo dan in življenje.








Uiii, Vixijini termoforčki! (:

Menda edini izdelki neslovenskega porekla v Iki so tile krasni angelčki, ki prihajajo iz Anglije.


Ljubke grelno-hladilne blazinice za otroke.

Copati Ursanina.










Trgovina Ika se v Ljubljani nahaja na Ciril - Metodovem trgu 13, še eno Ikino trgovinico pa najdete v Škofji Loki na Mestnem trgu 13 (ja, spet trinajstka:). Jaz sem obiskala ljubljansko, da je ne boste zgrešili, še njena zunanja podoba:

Fotografije sem posnela z dovoljenjem, razen označeni dve nista moji, našla sem ju na Ikini spletni strani.

Ste že pokukali v Iko?                       

9 komentarjev

  1. A po Iki si vohljala:-D Sem potihem že upala, da je še kaj novega v prestolnici, kar mi še ni uspelo izvohat. Ok, tudi v redu. Ika je tako, za vse okuse....vedno pa se kaj najde. Me pa prav zanima kaj jim rečeš, ko ti tako vse pustijo pofotkat;-D

    OdgovoriIzbriši
  2. matilda, vstopim in rečem: živjo, jaz sem katja in pišem en blog, pa me zanima, če bi lahko malo pofotografirala vašo trgovino in napisala o njej objavo.

    še nihče me ni ven nagnal. (: so kar veseli za malo reklame, po moje. potem jim na mejl pošljem še link do objave, pa je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Matilda je brala moje misli...sem ravno to hotela vprašat. Sem sama že včasoh na skrivaj kej slikala...ampak se počutim kot kak kriminalec, čeprav ne vem zakaj ;)

    Jaz še nisem bila v Iki...naslednjič, ko bom v LJ upam, da mi uspe :)

    OdgovoriIzbriši
  4. jaz sem se, prav odkar pišem pepermint, naučila odločno vprašat in povedat. prej mi je bil npr. problem poklicat neznanega človeka po telefonu, še k zdravniku ali v knjižnico. :) zdej sem se pa naučila, da če pristopiš k stvari vljudno in z zanimanjem, težko spodleti. pa tudi če te zavrnejo (kdorkoli) - no big deal. v vsakem primeru so na slabšem, vsaj kar se objave na tem velekrasnem blogu tiče. (((:

    OdgovoriIzbriši
  5. In potem te bodo dali med reference oz. In Press...tako se dela!

    OdgovoriIzbriši
  6. Jaz sem v tej štacuni nazadnje štefnala, ko so notri prodajali žalostno drage kašmirčke.

    Ker imajo na zalogi tudi Vixi, grem počekirat še ta teden.

    Pepermint je vedno boljši.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zdej razmišljam, če imamo pri nas tudi kako tako fino trgovinico, katero bi bilo prijetno pofotkat in pokazat...da boste videle kaj je kej na našem koncu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. špela, lenka + škrat, poslikaj, pritiplis :).

    OdgovoriIzbriši
  9. Mogoče pa res stopim poslikat to škratovsko knjigarno/trgovino ;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.