SLIDER

p h o t o n i c . l u m i n a t i c


V Mali galeriji CD je še do nedelje, 15.11., na ogled razstava novejše slovenske fotografije in videa - Photonic Luminatic.


Videa (oz. kakšnih projekcij) nisem opazila nikjer, pa je Mala galerija res mala in dvomim, da sem kam na tistem hodničku pozabila pogledati. :)


Razstavljajo: Bojan Salaj, Bojan Peterlin, Dejan Habicht + Tanja Lazetić, Nataša Košmerl, Bojana Tomše, Jernej Humar, Boštjan Pucelj (njegova serija Babi - predzadnja fotografija - je res prisrčna), Uroš Ucman, Peter Koštrun, Damjan Švarc, Vanja Bučan, Špela Volčič, Andrej Osterman in Tomo Brejc.

Nad razstavo bedi galerija Photon, na njeni spletni strani si lahko preberete obširnejši zapis o ideji, sodobni slovenski fotografiji in avtorjih. Razstavljena dela so tudi na prodaj.

5 komentarjev

 1. hvala za ta obvestila. keep up the good work. Pravi kulturolog si :)
  jutri skočim med malico ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Tole sem šla pogledat pred kratkim, pa če sem iskrena, mi je ena slabših razstav. Sem bila precej razočarana. Svetla izjema je bila le fotka Tomota Brejca - tista z ribo.

  OdgovoriIzbriši
 3. *ana: :) vseeno ne pozabi tudi dejansko kaj pomalicati.

  *polona: tomo mi je kul kot modni fotograf, tista riba je pa brezveze - nepotrebno provociranje s krvjo. všeč so mi bile le redke posamezne fotke, kot avtor me ni pa nihče navdušil, razen pucelj s ciklom babi.

  OdgovoriIzbriši
 4. Katja meni je bilo pa ravno provociranje všeč. He, he, ... sicer pa ja, imam podoben vtis kot ti.

  OdgovoriIzbriši
 5. si vidla kakšne cene so ( k je prodajna razstava to)
  padeš dol .... groza

  no ja =) sm si pa pogledala zadeve vseeno =)

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.