SLIDER

ZAGREB: PLACES TO SEE, PLACES TO GO

Opažam, da vam niso toliko všeč tele zagrebške objave, ampak jih ni še konec! :P Danes vam bom pokazala dva luštna lokalčka, ki sta na zagrebškem očitno kar priljubljena. To me ne čudi, saj sta zelo lepo spedenana in dodelana. 

INSTITUT PARFUMEUR FLORES
Institut parfumeur flores je parfumerija, čajnica in kavarna obenem. Še nikdar nisem videla tako zelo dodelane podobe prostora in blagovne znamke (izvzemši spletno stran:). Več o vsem tem si lahko preberete in ogledate na tukajle, jaz pa vam ponujam nekaj na hitro posnetih fotk. Parfumerijo najdete na Dežmanovi ulici 2 ali pa na FB.
LARI & PENATI
Lari&Penati pa je veliko manjši lokal, a zato nič manj lep, morda le še bolj prisrčen. Tam lahko pomalicate ali si privoščite kosilo, hrano pa lahko vzamete tudi s seboj, saj vam jo lično zapakirajo v škrnicelj.Tudi Lari&Penati lahko najdete na FB.
Hihi, lejte, kako fina je kravica na predpasniku natakarice v Lari&Penati. :)
Tako, čaka vas le še zagrebški stritart, potem pa dam mir.

11 komentarjev

 1. "I want to go to there!!!" - Liz Lemon

  OdgovoriIzbriši
 2. Hudo! Hvala ti za tole objavo...:)

  lp,a.

  OdgovoriIzbriši
 3. wow! super! i luvz tapete in turkiz omare s pisano zalogo v prvem lokalu, ter lonce ne steni in predpastnik v drugem :)

  OdgovoriIzbriši
 4. ok, v prvi kafič nisem mogla it, zaradi moje alergije na parfume, v ta drugega mi je pa mal žal, da nisem šla. ampak bomo šle še enkrat, jaz, Garbo in Liz Lemon! ;))

  OdgovoriIzbriši
 5. mm!! hvala za tvoj post, nisem bila v Zagrebu, in upam kmalu bom sla na izletek! Interiere so super!

  OdgovoriIzbriši
 6. Gremo! The more the merrier. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Meni so zelo všeč tele zagrebške objave, samo lena sem za komentirat. Skratka, jaz bi še kaj!! :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Njami, pa že kruli mi v želodcu, tako da bi z veseljem sedaj tam sedela in kaj pojedla. Sicer pa že dolgo let nisem bila Zg in izgleda vse skupaj prav mamljivo.

  OdgovoriIzbriši
 9. čudovitoooo!!
  bo treba spet po dooolgih letih malo tja zavit..

  OdgovoriIzbriši
 10. Madonaaa, prvi fleš je bil Ljubljana?!?! pol pa vidim, da smo še vedno v neEvropi

  OdgovoriIzbriši
 11. To je pa pepermintovo dekle, ki najde vese tanajboljše. :) Naslednji obisk Zagreba bo tako čisto pepermintovsko, super lepo obarvan. Tale parfumerija in lokal sta superfajna, predpasnik je pa tako ali tako, sploh če upoštevaš pasji pogled na kravico, nadkuklski. :))

  OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.