SLIDER





NEKEGA LEPEGA DNE

...sem okoli hiše iskala primerne deske, da sem iz dveh lesenih koz naredila mizo. Postavila sem jo med našim in sosedovim vrtom, ki je pravzaprav sadovnjak. Ampak na vasi je velikokrat tako, da meje med našim in sosedovim ni. Kakorkoli že, ko je bila miza sestavljena, sem čeznjo pogrnila malce obrabljeno (lepolepo) posteljnino in se šla igrico popoldanski čaj/malinovec s pušeljcom in mafini. Že dopoldne sem z belo akrilno barvo pobarvala steklene lončke, ko sem iskala primerno vejo za stojalce, sem spotoma nabrala tudi šop suhih vej in pobarvala še te. Iz njih sem spletla pogrinjek. Ko sem po opravljenem fotkanju koooončnoooo vse potrebščine uspela znositi v hišo in pospravila koze na svoje mesto, sem sklenila, da se tega ne bom šla več. Enostavno me preveč utrudi in za teh nekaj fotkic... nima smisla. Da bi se pa katera od sester javila za asistentko, o, to pa ne! Edini interes, ki ga kažejo za ves moj trud, se vedno znova začne in konča pri: "A lahko en mafin?" :)
Ampak najbrž ne bo minilo veliko časa in jaz bom spet okoli hiše nosila potovalko (ja, potovalko!) z vsemi možnimi rekviziti in postavljala imaginarne dogodke. Taka pač sem.

20 komentarjev

  1. ZDRAVO, od kod pa izvirajo te kjuti lesene žličke, pa viličke? lp, Matej

    OdgovoriIzbriši
  2. matej, teli so iz trgovine flat, sem jih pa v ponedeljek videla tudi v šparu na viču (pa še bolj poceni so bili in tudi noži so bili zraven:).

    manca, no, hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. če bi živela pri sosedovih, bi bila takoj tvoja asistentka! krasne fotke, kot vedno.

    OdgovoriIzbriši
  4. nina, bi lahko vse mafine pojedla! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj, kako lepo. Take rjuhe je imela moja stara mama. :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehehe, te čisto razumem! :) meni je sicer nerodno pred sosedi in imam fotošutinge nekje na samem, ampak vem, kako je z vsemi rekviziti in podobnim... čudovite fotkice bajdvej! ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. za katerim imenom se pa rožice uzrejo? :) bela je še posebej lepa ...

    OdgovoriIzbriši
  8. čudovite fotke! <3
    super ideja za pogrinjek iz vejic in najboljkulski pikčast roza štrikec.

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako je to lepo! (in kako se jaz s temi ahi in ohi dolgočasno ponavljam, a kako naj drugače povem, da je aaaah, spet tako lepo! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. zelo ste prijazni, vsi! :)

    julie, meni ni pa prou nič več nerodno :) ko gre oči sumničavo mimo, mu še vse natančno razložim, kaj in kako delam. :) za ta šuting mi je na moji impro mizi celo pustil šop neke čudne detelje. morda je mislil, da gre fajn k tem dalijam. :D

    in za moje naslednje projekte ga bom kar malo bolj aktivirala. recimo za kakšno dilo odrezat. sem se mučila z eno žago in 10 cm deske 20 minut!

    OdgovoriIzbriši
  11. majhen cmokec gre v gozd4. avgust 2011 ob 16:56

    O, kako lepo :)

    Upam da si po težkem mizarskem, aranžerskem, dekoraterskem, fotografskem in slaščičarskem delu sedla in ob gledanju rož popila zaslužen čaj ter nadrobila mizo z muffini ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. jst bi tud bla asistentka, sploh so pa take igre velik bolj zabavne v družbi! take sanjska super fotke, ki me navdajo z misijo, da bi jst tud res zlo močno mela vrt ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Vidim, da si že dobila ponudbe za potencialne asistentke. Jaz se tudi javim, takoj. Mogoče se pa kdaj dobimo in naredimo en skupinski stajling, to bi blo nekaj, kaj praviš. Malo pa vseeno razumem tvoje sestre, ker teli mafini izgledajo nadslastni. Tista bela dalija z modrino v sredini je pa tudi meni čudovita. Veš kaj Katja, nič ne obupaj in ne vrži kufrčka v kot, ker se splača potrudit, za tako čeden rezultat. Ah škoda ker pri nas ni kake take revije kot je VT Wohnen ali kaj podobnega...sigurno bi te najeli.

    OdgovoriIzbriši
  14. Katja, stajling je garaško delo ampak zato je naš svet lepši:)

    OdgovoriIzbriši
  15. Spet res lepo, Katja! Enkrat moram poskusit naredit takle podstavek, super je! In ja, tele sestrske so mi pa znane;)

    OdgovoriIzbriši
  16. pa kaj bi ponavljala za ostalimi - samo to, nikar prenehat, teli tvoji blogi s prelepimi fotkami nam mnogim lepšajo dan! tenkju :) p.s. imaš srečo, da vam dalije sploh rastejo, nam v lj. vse polži pojejo, arrrh ...

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.