SLIDER





SREDA, KI TO NI BILA.

Danes sem se zbudila v sredo. Vsaj tako sem bila prepričana. Tko, stoposto prepričana. Za skregat se prepričana. Je bilo treba prav na koledar pogledat, da sem uvidela svojo zmoto. In morda je bil prav zato današnji dan bolj meh. Dvema kavama in parih popisanih listih v zveščiču navkljub. Bom zdejle bolj produktivna.

8 komentarjev

  1. ampak po fotkah sodeč (ki so krasnokrasne!) ta ne-sreda ni mogla biti tako zelo meh. še dež zgleda lepo na njih. in vidim, da si že naredila zapestnico!

    OdgovoriIzbriši
  2. sem, sem! več njih :) samo nisem še uspela pofotografirat. bom čez vikeeend.

    ah, sej je bil čisto kul dan, samo produktivnost je bila pa na nuli. bo še dolga noč danes...

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej!

    Si bila morda ti zjutraj na postaji pri hotelu Lev? Sem sedela na avobusu in videla dolgolaso punco s fotoaparatom in ker je imela še take superge, kot redni bralci Peperminta vemo, da jih imaš ti (oranžne rožaste), sem takoj pomislila nate. Pa še se mi zdi druga fotografija taka "postajna". ;)

    Upam, da to ne bo izpadlo stalkersko, lol.

    Lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  4. tina, najbrž sem bila jst, ja. mislim, čakala sem na bus pri levu, v rožastih supergah sem bila in dolge lase tudi imam. :) moram očitno bolj pazit, kako se obnašam v javnosti. superge izdajalske! :P

    OdgovoriIzbriši
  5. potrjujem, da je miss pepermint še mene zmedla in nisem vedla, če je četrtek al sreda. še dobro, da je četrtek, ker bo jutri že vikend!

    OdgovoriIzbriši
  6. S tako torbico je vsak dan praznik;)

    OdgovoriIzbriši
  7. matilda, taška je moja štokholmska lepotica. ampak moram se začet bolj damsko obnašat in torbe ne odlagat na tla. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Torbico se, v primeru, ko ni odličnega mesta, kjer bi jo vsi lahko občudovali, odloži med tazadnjo in naslonjalo sedišča;)

    OdgovoriIzbriši

© PEPERMINT • Theme by Maira G.